Издания / премиери

Библиотека „Родина” представя романа „Изнудвачът” от Елена Чамуркова

Среща с автограф на 10 март от 18:00 часа в Радио Стара Загора

Библиотека „Родина” представя романа „Изнудвачът” от Елена Чамуркова

 

◊ ПОКАНА

Елена Чамуркова се завръща в Стара Загора с „Изнудвачът“ - нов политически трилър.

Срещата с автограф ще се проведе на 10 март (вторник) от 18:00 часа в Радио Стара Загора (ул. „Св. Княз Борис” 75).

 „Изнудвачът“ е вълнуващ политически трилър, история за корупция, власт, политика и журналистика, и за мръсните тайни помежду им.

„Изнудвачът“ идва като продължение на „Обществена поръчка“, за да разкрие безкомпромисния свят на властта, фалшивия медиен блясък и интригуващи любовни истории. Сюжетът разгръща своята „география“ и надхвърля мащабите на града и държавата, в който се развива действието. Това, освен история за властта и как тя трансформира човека, е разказ и за изборите, които правим. За доброто и лошото. За предателствата, приятелствата, разочарованията, моралните възходи и падения на управляващите и на тези, които се стремят към върха. За цената, която плащаме…

Всеки може да е изнудвач и всеки може да е жертва!

Елена Чамуркова е дългогодишен журналист в централни и регионални медии. Била е репортер, водещ и главен редактор на „Дарик радио“ – Велико Търново, както и репортер с ресор „политика и местна власт“ в областния всекидневник „Борба“. Магистър по Българска филология и доктор по политология  при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

 

Заповядайте на 10 март, вторник, от 18:00 часа в Радио Стара Загора на среща с авторката на новия политически трилър "Изнудвачът".

 

Автор:
Библиотека „Родина”, Стара Загора
Публикация:
06.03.2020 г. 15:39
Посетено:
4125
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30998-biblioteka-rodina-predstavya-romana-iznudvachat-ot-elena-chamurkova