Издания / премиери

Премиера на „Приказки за времето" от Людмила Нинова

6 февруари 2020, 19:00 часа, Kлуб „Книгата" - София

Премиера на „Приказки за времето" от Людмила Нинова

 

◊ ПОКАНА

AMG Publishing представя „Приказки за времето" от Людмила Нинова.

„Приказки за времето“ е книга провокация. Тя не търси конвенционалния читател, който чете универсалното повествование от А до Я. Точно както в живота не всичко е подредено. Хронологията върви по следата на спомена.

Тази книга има различно послание. Да превърти времето чрез своята жанрова еклектика, чрез съчетаването на художественото и документалното, чрез белетристика, проза, поезия, кино. Тя се опитва да излезе от канона и представите на традиционната литература. Тази пъстрота е предопределена от нейната цел – да разкрие полета на женската душа, на тази неизбродна необятност, на нейните мечтания и съмнения, на страха от Самотата и нейното изцеление – Любовта.

„Приказки за времето“ е едновременно вглъбен монолог на автора и активен диалог с читателя. Книгата сякаш е тест за съмишленици, магически способ за откриване на сродни души... Убедена съм, че всяка жена, отворила тази книга, ще прочете нещо различно, нещо само свое.“
~ Силвия Недкова

Людмила Нинова е позната на читателите с три стихосбирки и с друго име – Людмила Грозданова. През 2012 г. излизат първите ѝ книги – „Спомен за тромпетиста" (посветена и вдъхновена от Борис Христов) и „Дива череша". През 2018 г. е публикуван третият ѝ сборник стихове: „Тъга с обувки подпетени".

„Приказки за времето" е отражение на своята авторка – вихрена, трудна за описване. Журналист, PR, поет, жена с въображение и история, Людмила е вплела себе си в тези страници.

 

Заповядайте на премиерата на книгата на 6 февруари (четвъртък) в гр. София, клуб „Книгата" (ул. „Г. С. Раковски" 193) от 19:00 ч.

 

Автор:
AMG Publishing
Публикация:
05.02.2020 г. 14:11
Етикети:
премиера на книгаAMG Publishing
Людмила Нинова
„Приказки за времето"
Посетено:
1172
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30856-premiera-na-prikazki-za-vremeto-ot-lyudmila-ninova