Издания / премиери

Премиерата на „Да оцелееш като родител 2“ от „Майко мила!” – oще смешни и вълнуващи истории за най-трудната мисия

Няколко славни майки и бащи ще застанат пред вас, за да си кажат всичко

Премиерата на „Да оцелееш като родител 2“ от „Майко мила!” – oще смешни и вълнуващи истории за най-трудната мисия

 

◊ ПОКАНА

Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ на пазара вече може да откриете неговото още по-смешно продължение –  „Да оцелееш като родител 2“ със съставители Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова – създателките на „Майко мила!“ и „Оле Мале”!

И  тъй като повторението е майка на знанието, a споделената мъка е половин мъка, двете щури глави са готови да си кажат всичко, ама абсолютно всичко и да ви покажат всички преки пътища към смеха в джунглата на родителството.

На 22 януари 2020 от 19:00 ч.  в столичния клуб „City Stage” (пл. „България”) няма само да четем и да оцеляваме, но и ще играем.  А какво ще играем, ще разберете съвсем скоро!

Готови ли сте да се изправите пред създателите на тези 37 смешни истории и да научите истината възможно ли е „Да оцелееш като родител”, ако

  • си самотна майка на три деца;
  • ако страдаш от хронична умора;
  • ако за пръв път трябва да излезеш на арената „РОДИТЕЛСКА СРЕЩА”;
  • ако трябва да решаваш задачи по математика, които отдавна не помниш;
  • ако просто искаш да спиш, но няма кой да направи палачинки.

Списъкът е безкраен и ще покажем добрия и лошия пример. Или че просто универсален отговор няма. Защото каквото и да се случва, все пак важното е да сме здрави и да се грижим за себе си, за да може и другите около нас да са добре. Защото това е то да си родител – едно безкрайно приключение, в което има от всичко по малко – и смях, и тъга, и болка, и радост. Но всичко винаги си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.

Входът е свободен.

Ще излъжем, ако ви кажем, че това ще е сериозна премиера.
Знаете, че няма да бъде такава.

„Да оцелееш като родител 2“с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направят част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящи родители преминават. Всичко това, преразказано по невероятно забавен начин.

Очакваме ви на 22 януари 2020 от 19:00 ч. в столичния клуб „City Stage”!

 

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
20.01.2020 г. 13:32
Посетено:
1223
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30777-premierata-na-da-otseleesh-kato-roditel-2-ot-mayko-mila-oshte-smeshni-i-valnuvashti-istorii-za-nay-trudnata-misiya