Издания / премиери

Българска премиера на книгата „Световната PR революция" от Максим Бехар

21 януари 2020, 18:00 ч., Книжен център „Гринуич" - София

Българска премиера на книгата „Световната PR революция" от Максим Бехар

 

◊ ПОКАНА

Максим Бехар и издателство „Ентусиаст"

Ви канят на българската премиера на книгата

„Световната PR революция"

Заповядайте на 21 януари, вторник, от 18:00 ч. в Книжен център „Гринуич", гр. София, бул. „Витоша" №37

След феноменалния си успех в САЩ и в много други страни книгата вече е и на българския пазар благодарение на издателство „Ентусиаст", а първият тираж бе изчерпан за по-малко от месец.

„Световната PR революция" е своеобразен наръчник, който събира на едно място професионалния опит на автора, най-вече като Президент на Световната PR организация ICCO, но и мненията на 100 водещи PR експерти от цял свят като Сър Мартин Сорел – основател на WPP, най-големия концерн за реклама и PR в света, Джак Мартин – доскоро CEO на Hill+Knowlton Strategies, Дейвид Галахар – част от мениджмънта на Omnicom PR Group, и много други. Предговорът е написан от легендарния Пол Холмс, основател на The Holmes Report, най-влиятелната организация за PR оценки, мениджмънт и класации в света. Книгата представя иновативните практики в сферата на комуникациите и се фокусира върху трансформацията, която социалните медии налагат на бизнеса в глобален аспект.

Ето част от мненията за книгата:

Ерик Уайнър, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „География на блаженството": „Светът се променя. Социалните медии събират все повече хора заедно и в същото време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да вярваме и на кого да се доверим, особено става ли дума за PR. Аз ви казвам: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и увеличава сигнала. Той ни помага да навигираме промените в крачка и ни припомня, че някои неща като достойнството и почтеността са неизменими. Най-хубавото е, че отправя това послание с лека ръка, превръщайки „Световната PR революция" в едно приятно четиво."

Франсис Ингам, генерален директор на Британската PR Асоциация (PRCA) и изпълнителен директор на Световната PR организация (ICCO): „Максим Бехар е един от най-уважаваните и известни световни PR експерти на новото време и тази книга е обречена да се превърне в задължителна класика за всеки, който работи или е свързан по някакъв начин с PR бизнеса. Той никога не е имал по-голяма сила, но тази сила трябва да бъде укротявана чрез непрекъснато изтъкване на професионалната етика и чрез разбирането на влиянието, което имаме върху околните. „Световната PR революция" е панорамна обиколка на PR реалностите без аналог днес и завинаги."

Пол Холмс, основател и президент на The Holmes Report: „Никога досега в историята PR бизнесът не се е променял с по-бързи темпове и, което е по-важно, промените от тук нататък вече няма да се случват бавно. Да разберем кои са двигателите на промените в нашия бизнес днес е по-важно от всякога и Максим Бехар, пионер в прилагането на същите тези промени на много места по света, изключителен професионалист и бивш президент на ICCO, може да ви бъде отличен гид."

 

Автор:
Издателство „Ентусиаст"
Публикация:
20.01.2020 г. 11:11
Посетено:
1019
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30770-balgarska-premiera-na-knigata-svetovnata-pr-revolyutsiya-ot-maksim-behar