Издания / премиери

Среща с автограф: Давид Лагеркранс в София

12 октомври 2019, 19:00 ч., Литературен клуб „Перото”

Среща с автограф: Давид Лагеркранс в София

 

◊ ПОКАНА

Имаме изключителното удоволствие да ви поканим на 12 октомври в 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото” на ексклузивна среща с автограф с Давид Лагеркранс!

Големият шведски писател, който пое нечувано предизвикателство и създаде три продължения на култовата поредица „Милениум” на Стиг Ларшон, е член на журито на CineLibri 2019 и ще окаже чест на своите читатели. В рамките на събитието на 12 октомври ще се състои българската премиера на шестата, последна книга от серията – „Тя, която трябваше да умре”.

Модератор: Георги Тошев

Събитието е част от Шведската седмица, която е замислена като витрина на най-доброто от Швеция. Тя се провежда в София между 3 и 13 октомври 2019 г. с цел да популяризира шведския бизнес и култура в България. Шведската седмица е създадена и организирана от Шведско-българската търговска камара и местни партньори.

Вход свободен!

Очакваме ви на 12 октомври в 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото” - НДК! Давид Лагеркранс ще бъде специален гост и на тържествената церемония по награждаване на носителите на отличия за най-добра литературна адаптация! Тя ще се състои на 13 октомври от 19:00 ч. в Зала 1 на НДК. Наградите ще бъдат връчени от жури в състав Кристоф Ламбер, Давид Лагеркранс, Раду Михайлеану, Ирини Жамбонас и Лоредана Каната!

Билети за събитието на 13 октомври можете да си набавите от тук и на касите на НДК. Непосредствено след церемонията ще се състои официалната българска премиера на филма "Тази, която не съм" с Жулиет Бинош!

 

Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
10.10.2019 г. 18:48
Посетено:
775
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30266-sreshta-s-avtograf-david-lagerkrans-v-sofiya