Издания / премиери

Представяне на книгата „Намерени от чудесата. Скалописи от мистична България“ от Николай Нинов

2 октомври 2019, 18:30 часа, Народна библиотека „Иван Вазов“ - Пловдив

Представяне на книгата „Намерени от чудесата. Скалописи от мистична България“ от Николай Нинов

 

◊ ПОКАНА

На 2 октомври 2019 г., сряда, от 18.30 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив ще бъде представена книгата на Николай Нинов „Намерени от чудесата. Скалописи от мистична България“ (изд. "Сиела").

Книгата е последната от трилогия с първа част „Повторени сънища. Фотописи от мистична България“ и втора – „Времето гледа с десет очи. Пътеписи от мистична България“. В третата част авторът разказва за забравени обекти и смайващи ритуали в Родопите, за неизследвани протодолмени в Средна гора, за олтарната площадка „Енергийната скала“ под Белинташ и др. Подобно на предишните книги и тази съдържа GPS индекс и множество негови цветни снимки.

Николай Нинов е журналист и същевременно се занимава фотография. Пътешественик по душа, наричат Николай Нинов търсач на неоткрити места, древни загадки и тайни.

Книгата ще бъде представена от Гергана Налбантова и Димитър Насков.

Заповядайте!

Автор: Организаторите
01.10.2019 г. 15:35
Посетено: 1013
Етикети: Пловдив, Николай Нинов, представяне на книга, издателство Сиела, Намерени от чудесата. Скалописи от мистична България“
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30221-predstavyane-na-knigata-namereni-ot-chudesata-skalopisi-ot-mistichna-balgariya-ot-nikolay-ninov