Издания / премиери

WI-FI BG BAR: Събрание на благосклонните читатели

27 юни 2019, 19:00 часа, Casa Libri

WI-FI BG BAR: Събрание на благосклонните читатели

 

◊ ПОКАНА

Дами и господа, каним ви на премиера на „Сердикийски комикси”, първа част от поредицата WI-FI BG BAR на Светослав Т. Тодоров! Не се стеснявайте, отпуснете души и заповядайте в Casa Libri на 27 юни точно в 19:00 часа.

Сердикийски комикси” е шеметно духовит, ироничен, безподобен фантастичен роман, напоен със софийски жаргон, философски дилеми и любопитни бележки под линия. Светоний – преводач и историк лаик, е безработен мъж в средата на своето жизнено поприще, който редовно изпада в самосъжаление и дави мъката си в чистилището на централен софийски бар. Една съдбовна вечер след инцидент в бара той се събужда, но в друг свят. Годината е 343-та, а мястото – римска Сердика. С помощта на нови и стари приятели, една звездна апликация и вездесъщата Богиня Майка Светоний търси обратен път към „своето време“ и става свидетел на знакови събития от историята на античния град.

Премиерата на това неочаквано пътуване през пластовете на историята ще се състои на 27 юни от 19:00 ч. в Casa Libri на ул. "Цар Асен" 64 в приказна компания от любими български актьори и луди глави.

Очакваме ви!

 

Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
25.06.2019 г. 14:57
Етикети:
Casa Libriпремиера на книгаиздателство Колибри
Светослав Т. Тодоров
поредица WI-FI BG BAR
„Сердикийски комикси”
Посетено:
749
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/29920-wi-fi-bg-bar-sabranie-na-blagosklonnite-chitateli