Издания / премиери

Премиера на „Ние сме животните” от Делян Момчилов и Стен Дамянов

8 невероятни истории за най-добрите приятели на човека - животните

Премиера на „Ние сме животните” от Делян Момчилов и Стен Дамянов

 

◊ ПОКАНА

Младият екип, създател на уникалното издание „Българите! Забравените постижения” – Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – се завръщат с нов проект!

Заповядайте на премиерата на „Ние сме животните“ от 19:30 ч. на 9 май 2019 г. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1), където проекта ще подкрепят съвременни просветители и дейци, Организацията за защита на животните „Четири лапи”, а специални гости ще бъдат NIYA & live band – „Гласът на България” Ния Петрова и бенд, които са ви приготвили специална изненада!

Ния Петрова - вокал
Денис Попстоев - синтове
Петър Йотов - китара
Явор Милчев - бас
Стефан Цеков - барабани

Отваряме вратите в 19:00 ч. и започваме в 19:30 ч.

В „Ние сме животните“ ще откриете историите на осем смели животни, вдъхновили някои от познатите ни анимации и доказали, че хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро.

Приключенските разкази са вдъхновени от реални герои и събития, а действието се развива по цялото земно кълбо: от алпийските преспи, през лондонските гробища, бруклинските гаражи, Галапагоските острови, чак до джунглите на Камбоджа. В главните роли ще срещнете кучета, прасета, костенурки, слонове и зверове като нас – хората. 

1 лв. от всяка книга отива за Организация за защита на животните „Четири лапи” и за операции на бездомни животни. Tака книгата ще се опита поне малко да допринесе за по-лек живот и за тях.

Впечатляващите илюстрации от Стен Дамянов и вълшебният дизайн и шрифт от Николай Манчев превръщат книгата в истинско удоволствие за малки и големи.

В 8 истории и десетки илюстрации „Ние сме животните”!

Ще бъдем с животните и от 19:00 ч. на 9 май 2019 г. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1). Очакваме ви!

 

 

Автор: Изд. Сиела
09.05.2019 г. 14:54
Посетено: 715
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/29568-premiera-na-nie-sme-zhivotnite-ot-delyan-momchilov-i-sten-damyanov