Издания / премиери

Представяне на том 3 на Годишник на департамент „Администрация и управление“

18 април 2019 г., 16.30 ч., Нов български университет

Представяне на том 3 на Годишник на департамент „Администрация и управление“

 

◊ ПОКАНА

Департамент „Администрация и управление“ и Център за книгата представят том 3 от 2018 г. на Годишник на департамент „Администрация и управление“ на 18 април 2019 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Водещ на събитието е доц. д-р Албена Павлова, а проф. д-р Людмил Георгиев е модератор.

Годишникът на департамент „Администрация и управление“ се явява първоприемник на Годишника на департамент „Публична администрация“, излизал в продължение на 10 години. След обединението на департаментите „Бизнес администрация“ и „Публична администрация“, се създаде възможност за ново, по-разширено академично сътрудничество и по-широко научно поле, чийто израз намери отражение в тематиката и структурата на сборника. Тази година той съдържа статии в две направления - „Публично управление и публични политики“ и „Бизнесмениджмънт и управление на туризма“. В него освен преподаватели и докторанти от трите секции на департамента, със студии и доклади участват и колеги от Русия.

Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата;

С медийната подкрепа на Аз чета;

 

Автор: Център за книгата
05.04.2019 г. 11:12
Посетено: 354
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/29356-predstavyane-na-tom-3-na-godishnik-na-departament-administratsiya-i-upravlenie