Издания / премиери

Премиера на "Блъф" от Георги Стоянов

27 март 2019 г., 19:00 ч., DaDa Cultural Bar

Премиера на "Блъф" от Георги Стоянов

 

◊ ПОКАНА

Каним Ви на премиерата на "Блъф" от Георги Стоянов. Дебютният роман на българина, живял в Одеса, проследява пътя на едно обикновено момче към върховете на престъпните структури. Заповядайте на 27 март от 19:00 ч. в DaDa Cultural Bar!

„Блъф” от Георги Стоянов – да измамиш мафията

В края на 80-те години на XX век Украйна поема своя път към демократичното развитие. Но това е и времето на разпределяне на територии на влияние в областта на наркотрафика и хазарта между различните групировки на украинската мафия. Настава времето на онези, които нямат никакви скрупули и задръжки…

Именно в тези размирни времена се развива действието на завладяващия трилър „Блъф” от Георги Стоянов – дебютния роман на младия автор, обещаващ да се превърне във водещото име на жанровата литература у нас.

Одеса, 1980 г. – бащата на малкия Юри изчезва безследно. Малко по-късно умира и майка му. Останало съвсем само, невръстното момчето се опитва да изкарва прехраната си по честен начин, докато не разбира, че единственият начин да успееш в свят, пълен с мошеници, където измамата се е превърнала в начин на живот, е да търгуваш с надеждата на хората.

Оказал се въвлечен в безмилостна руска рулетка с безбройните си врагове, Юри ще се опита да отвоюва своето място в жестокия и до милиметър разпределен периметър на властта в сянка.

Лошото на игрите с мръсни правила е, че тези „правила“ могат да се обърнат и срещу този, който ги прилага. И Юри скоро ще го разбере.

Брутален, изпълнен с неочаквани обрати и майсторски написан, „Блъф” от Георги Стоянов ще ви увери, че „пътят към ада е постлан с добри намерения.” Важното е да заложиш на правилната карта. И да си готов да загубиш всичко.

А на 27 март 2019 г. заложете на сигурно, като станете част от микрокосмоса на едно импровизирано украинско казино. От 19:00 ч. в DaDa Cultural Bar (ул. „Георги Бенковски” 10) ще се опитаме да разкрием „Блъф”-а на Георги Стоянов. Очаквайте неочакваното с актьора Юлиан Петров („Скъпи наследници”, „Камъни в джобовете”).

П. П. Всякакви оръжия са забранени.

 

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
25.03.2019 г. 12:19
Посетено:
1167
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/29262-premiera-na-blaf-ot-georgi-stoyanov