Издания / премиери

Премиера на книгата „Холистичен подход в компютризираното чуждоезиково обучение“

12 март 2019, 15.00 ч., Нов български университет

Премиера на книгата „Холистичен подход в компютризираното чуждоезиково обучение“

 

◊ ПОКАНА

Център за книгата отправя покана за представяне на книгата „Холистичен подход в компютризираното чуждоезиково обучение“ от гл. ас. д-р Милен Шипчанов на 12 март от 15.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Водещ на събитието е Бойка Бъчварова.

Книгата представлява изследване на холистичния подход в компютризираното чуждоезиково обучение. Авторът предлага поглед върху разгръщането на възможностите, които технологичният напредък предлага съобразно последните тенденции в образователната политика в България. Той постъпателно разглежда ролята на компютризираното обучение, прилагането на информационни и комуникационни технологии в чуждоезиковото обучение, разглежда проявленията на холистичния подход в обучението и споделя вижданията си за практическо прилагане на този подход в изграждането на цялостното компютризирано обучение по чужд език.

Гл. ас. д-р Милен Шипчанов е преподавател по френски и специалист по приложението на информационни и комуникационни техники в обучението и чуждоезиковото обучение в частност.

По време на събитието книгата се продава с 10% отстъпка.

Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата;

С медийната подкрепа на Аз чета;

Автор:
Център за книгата
Публикация:
07.03.2019 г. 15:58
Посетено:
672
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/29126-premiera-na-knigata-holistichen-podhod-v-kompyutriziranoto-chuzhdoezikovo-obuchenie