Издания / премиери

Премиера на книгата „Очевидната скрита истина за любовта" от Хули Леонис

14 февруари 2019 г., 18,30 ч., Клуб 1 - НДК

Премиера на книгата „Очевидната скрита истина за любовта" от Хули Леонис

 

◊ ПОКАНА

Хули Леонис и издателство „Апостроф"

Ви канят на

премиера на книгата „Очевидната скрита истина за любовта"

на 14 февруари 2019 г. от 18,30 ч. 
в
Клуб 1, НДК (вход – срещу пилоните)

Посрещнете най-романтичния ден от годината с хубава книга, музика на живо и чаша вино!

Вход свободен

 

Любовта е пъстра и многоцветна. В нея има нежност и красота, но и болка и разочарование. Вие с кое нейно лице се свързвате? Любовта винаги присъства в живота ни, но дали я познаваме, дали я виждаме, или я оставяме да мине покрай нас, без дори да си даваме сметка, че сме я срещнали?

Хули Леонис ни представя една различна книга. Разказва ни за любовта като очевидна скрита истина – онази, която е пред очите ни, но ние не я виждаме. Някои са слепи за нея, на други не им е позволено да гледат натам. Тя обаче чака да дойде нейният момент и да бъде осъзната.

Тук ще откриете и астрологично тълкуване на зодиакалните знаци, но този път по отношение на любовта. Книгата ще ви помогне да се свържете със силните си страни в емоционалното общуване и да си дадете сметка за блокажите, които имате. Съдържанието е обогатено и с анализ на родовата енергия – тема, над която авторът работи от години. И всичко това е представено с уникалния стил на поднасяне на информацията на Хули Леонис, който ни кара да се потапяме в текста с удоволствие и да го преживяваме.

 

Хули Леонис е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор:
Изд. Апостроф
Публикация:
09.02.2019 г. 12:17
Етикети:
премиера на книгаХули Леонисиздателство Апостроф
Очевидната скрита истина за любовта
Посетено:
1235
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/29001-premiera-na-knigata-ochevidnata-skrita-istina-za-lyubovta-ot-huli-leonis