Издания / премиери

„Майко мила!” отговарят нагледно на въпроса „Стигнахме ли вече?” на премиерата на книгата

23 януари 2019 г., 18:30 ч., Литературен клуб „Перото“

„Майко мила!” отговарят нагледно на въпроса „Стигнахме ли вече?” на премиерата на книгата

 

◊ ПОКАНА

С куп съвети, конкретни дестинации, легенди и предания ще ви залеят Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова на представянето на най-забавния наръчник за пътуване с деца на 23 януари

Новата година е тук, децата вече са захвърлили подаръците си от Дядо Коледа в някой ъгъл и нетърпеливо искат да излязат навън, уикендът идва, следващата ваканция – също, и вие, родители на Република България, за пореден път не знаете къде да заведете децата, а времето до първата семейна почивка ИЗТИЧА!

За да не кажете, че никого не му ПУКА за вашите неволи, ви каним на една среща (при това напълно безплатна!), на която ще ви докажем, че семейните пътешествия могат да бъдат и приятни с пътеводителя „Стигнахме ли вече?”  

Къде се яде най-вкусно? Как да не се окажете нощуващи в палатка някъде из Северна България, Сърбия, Румъния и Гърция, докато зли комари искат да изпият кръвта ви, и защо не трябва да подценявате силата на международните паспорти?

За всичко това ще си говорим на 23 януари 2019 г. от 18:30 ч., когато Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова ще влетят (без метли) в Литературен клуб „Перото“ с куп съвети, конкретни дестинации, легенди и предания.

Някъде там на сцената ще се появи и Марио Мишев от Сдружение „Българска история”, който е консултант на авторите на книгата.

Внимание: подгответе се да чуете ИСТИНСКИ истории за замъци, красиви водопади, пещери и... ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ.

Не вярвате ли? Елате на 23 януари, за да се убедите сами! Защото „Стигнахме ли вече?” не е страшен въпрос!

„Стигнахме ли вече?” е алтернативният пътеводител за пътуване с деца, който ще ви разведе из прекрасни места, ще ви разкаже къде се яде най-вкусно, къде да отседнете за нощувка. Всичко това – съобразено както с бюджета ви, така и с удобствата и разнообразието, от които се нуждаете.

С типичното си чувство за хумор Елисавета и Красимира ще ви убедят, че има и по-лоши неща от това да пътувате с деца. А понякога тази дейност е дори приятна и завършва без пожари, опърлени вежди, загубени хлапетии и празни джобове.

За да не помислите, че ви лъжат – изданието на „Стигнахме ли вече?” съдържа над 170 цветни фотографии, които доказват, че и двете са се измъкнали живи и щастливи от посочените дестинации.

Елисавета Белобрадова: майка на три деца и партньор на Красимира във великото начинание „Майко мила!”.

Красимира Хаджииванова: Майка на едно дете и два котарака, и партньор на Елисавета в „Майко мила!”.

 

 

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
23.01.2019 г. 12:39
Посетено:
882
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/28893-mayko-mila-otgovaryat-nagledno-na-vaprosa-stignahme-li-veche-na-premierata-na-knigata