Издания / премиери

Димитър Бербатов завършва турнето си със среща в Софийски университет „Св. Климент Охридски”

17 декември 2018 г., 19 часа, аудитория 272 на СУ „Св. Климент Охридски”

Димитър Бербатов завършва турнето си със среща в Софийски университет „Св. Климент Охридски”

 

◊ ПОКАНА

Димитър Бербатов предизвика истинска еуфория сред малки и големи по време на представянето на автобиографията си „По моя начин“ в най-големите български градове. Няколко хиляди се стекоха и се редиха на дълги опашки, за да сбъднат мечтата си за лична среща със своя идол. Започваща с едва овладявано вълнение, усмивки и ръкостискане, всяка от тях завършваше със снимка и персонално послание върху вдъхновяващата книга, както и с благодарности за подарената радост от играта и головете. Хиляди българи се докоснаха не просто до голямата звезда, играла в „Манчестър Юнайтед“, а до човека Димитър Бербатов.

Вдъхновяващото турне, посветено на „По моя начин“, завършва със специална среща от 19:00 ч. на 17 декември 2018 г. в аудитория 272 на СУ „Св. Климент Охридски”. За пътя към успеха, за цената на грешките и за Театъра на мечтите и за отстояването на своя начин – за всичко това Димитър Бербатов ще разкаже в своебразен разговор с писателя и преподавател Георги Бърдаров, а малко по-късно ще отговори на въпросите на уважилите събитието и желаещите да споделят малко повече за своите впечатления от книгата. Защото най-добрият начин да откриеш „своя начин” е да споделяш!

След дискусията присъстващите отново ще имат възможност да получат автограф и лично послание от един от най-добрите ни футболисти.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/728250917543043/

 

Автор: Изд. Сиела
12.12.2018 г. 16:01
Посетено: 1077
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/28737-dimitar-berbatov-zavarshva-turneto-si-sas-sreshta-v-sofiyski-universitet-sv-kliment-ohridski