Издания / премиери

Премиера на „Ретроградните планети“ от Хули Леонис

11 декември 2018 г., 19:00 ч., Литературен клуб „Перото", НДК

Премиера на „Ретроградните планети“ от Хули Леонис

 

◊ ПОКАНА

Хули Леонис и издателство „Апостроф"

 Ви канят на премиерата на книгата

„Ретроградните планети"

на 11 декември 2018 г. от 19,00 ч. в Литературен клуб „Перото", НДК

Заповядайте!

 

Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Тя е лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен начин.

Осъзнаването на уроците на ретроградните планети е много важна предпоставка за щастие в живота на онези, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага да разберем по-добре хората около нас. А познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме.

Тази книга вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по един достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват в ежедневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.

 

За автора:

Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията. Неговият метод на интерпретация изпъква много силно в тази книга. По един достъпен и разбираем начин той помага на човек да опознае себе си на базата на астрологията. Това е първата му книга, която повдига завесата за кармата и дава информация за пътя на душата през зодиака – ключова тема в неговото творчество, която изследва още от първата си книга.

Автор:
Изд. Апостроф
Публикация:
09.12.2018 г. 14:41
Посетено:
776
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/28707-premiera-na-retrogradnite-planeti-ot-huli-leonis