Издания / премиери

Димитър Бербатов представя „По моя начин” на мащабно национално турне

Турнето, посветено на The #D9Book, стартира със среща в Благоевград на 24 ноември

Димитър Бербатов представя „По моя начин” на мащабно национално турне

 

 ◊ "ПО МОЯ НАЧИН" - НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ

Премиерата на „По моя начин” се превърна в едно от най-големите събития на годината и над 1000 почитатели на красивия футбол и вдъхновяващите истории успяха да се срещнат с Димитър Бербатов. Поради огромния интерес на читатели от цялата страна да се срещнат със своя футболен герой, той ще представи официалната си автобиография в още шест града.

Мащабното национално турне, посветено на The #D9Book, стартира със среща в Благоевград – родния град на голмайстор №1 за България.

На 24 ноември 2018 г. от 13:30 ч. до 16:30 ч. в книжарница „Хеликон”- Благоевград, голмайсторът за всички времена за националния отбор, голмайстор на Premiership и двукратен шампион на Англия, ще си припомни „укротяването на опърничaвата топка”.

Седмица след срещата „в махалата” Димитър Бербатов ще представи автобиографията си и в още пет града:

• 17:00-21:00 ч., 29 ноември (четвъртък) – гр. Велико Търново 
(Клуб „Седем” - ул. „Александър Дондуков” 27)         

• 17:00-20:00 ч., 30 ноемвригр. Русе
(Книжарница „Ciela Books & Music“ - Mall Русе)

• 17:00-20:00 ч., 1 декември –  гр. Варна
(Книжарница „Ciela” - Фестивален и конгресен център)

• 17:00-20:00 ч., 2 декември гр. Бургас
(Гранд хотел & СПА „Приморец” (ул. „Александър Батенберг” 2)

• 18:00-21:00 ч., 3 декемвригр. Пловдив
(Книжарница „Сиела” - Mall Пловдив)

Добре дошъл е всеки, който би желал да се срещне с един от най-изявените български спортисти, да получи подпис върху своето копие от „По моя начин” и да се снима с автора.

В средата на месец декември събитията за 2018 година ще приключат със среща със студенти в Софийския университет.

В „По моя начин” Димитър Бербатов  разказва не само футболни, но и житейски истории, без задължителен хепиенд – с надеждата всеки да разпознае себе си и да намери своя път към успеха. В 500 страници оживява историята на едно обикновено момче от малък град, което успява да изкатери „футболния Еверест”. Написана честно и неподправено, официалната автобиография (в съавторство с Найден Тодоров и Димитрина Ходжева), не спестява нищо и проследява както успехите, така и най-тежките моменти от живота на Димитър. Изданието съдържа над 70 снимки, включително и непубликувани до момента, от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

 

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
23.11.2018 г. 15:02
Посетено:
1152
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/28588-dimitar-berbatov-predstavya-po-moya-nachin-na-mashtabno-natsionalno-turne