Издания / премиери

Рашко Младенов в Пловдив с книгата "До последен дух"

20 ноември 2018, 19:00 ч., клуб "Петното на Роршах"

Рашко Младенов в Пловдив с книгата "До последен дух"

 

◊ ПОКАНА

В рамките на Литературен салон Spirt and Spirit

Рашко Младенов 

представя първата си книга „До последен дух"

Модератор Александър Секулов

20.11.2018, вторник, 19:00 ч., клуб "Петното на Роршах" - Пловдив, ул. "Йоаким Груев" 36

Вход свободен.

Заповядайте!

 

Рашко Младенов ще гостува за разговор с младежи във Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери" - Пловдив, а темата е: "За ролите и случките и как историите се събират в книга". 

 

За книгата "До последен дух" от Рашко Младенов:

За приятелите си известен като Рашко, за неприятелите си – не знам и не ме интересува как е известен. С „До последен дух" той ще ви поведе на едно необикновено пътешествие, сравнимо и с „1001 нощ", и с най-разюзданите фантазии на Жул Верн. С важното уточнение, че за разлика от изброените класики, неговото пътешествие наистина се е състояло. И няма никакви изгледи скоро да приключи. В това житейско пътешествие нашият смел Немо – или Маруф, ако предпочитате – ще ви заведе в най-необичайните кътчета на планетата (от Коньовица та чак до устието на река Нигер); ще се сражава с вас и заради вас с чудовища, по-страшни и от морските, защото няма по-страшни чудовища от хората; ще ви покани на футболен мач в джунглата и на презокеанско приключение; ще ви научи дори как да ходите в тоалетната с арфа.

Някои от тези истории знам още от дете, други научих в по-ново време, а днес мога само да завиждам на онези, които ще ги прочетат за пръв път.

Добре дошли в света на музиканта, актьора, шофьора на такси, учителя, продавача на цигари, директора и министъра Рашко Младенов.

Добре дошли. И блазе ви.

Димитър Стоянович

Автор:
ИК Жанет 45
Публикация:
19.11.2018 г. 18:16
Посетено:
675
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/28581-rashko-mladenov-v-plovdiv-s-knigata-do-posleden-duh