Издания / премиери

Премиера на „Похвати за изграждане на потребителска ангажираност в рекламата“ от д-р Кристиян Постаджиян

24 октомври 2018 г., 18.00 ч., Нов български университет

Премиера на „Похвати за изграждане на потребителска ангажираност в рекламата“ от д-р Кристиян Постаджиян

 

◊ ПОКАНА

Център за книгата представя „Похвати за изграждане на потребителска ангажираност в рекламата“ от гл. ас. д-р Кристиян Постаджиян на 24 октомври 2018 г. от 18.00 ч. в книжарницата на корпус 1 в Нов български университет.

Водещ на събитието е г-н Николай Тинков, създател на Български маркетинг институт и основател на What-If Studio.

В новата си книга гл. ас. д-р Кристиян Постаджиян прави преглед на техники, чрез които рекламата може да предизвика по-високи нива на ангажираност от страна на потребителите. Безспорно, в зависимост от пазарите, на които се прилагат, брандовете, за които се отнасят, и медиите, в които се реализират, тези похвати могат да доведат до различни резултати. Но те са и фундамент, на който съвременната реклама може да се опре при планирането на кампании, които имат за цел да осигурят не просто покритие на целевата аудитория, а нейното качествено въвличане в комуникацията потребител – бранд.

За автора:

Кристиян Постаджиян е преподавател по реклама в Нов български университет и автор на магистърска програма „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг”. Преподава дисциплините „Медия планиране”, „Интегрирани маркетингови комуникации”, „Международна реклама”, „Визуален мърчандайзинг”, „Медийна реклама”, „Управление на взаимоотношенията с клиентите“ и други. Той е сред основателите на „Рекламна академия“ – уникален образователен формат на НБУ, Българската асоциация на комуникационните агенции и Българската асоциация на рекламодателите. Практическия си опит в областта на рекламата е натрупал като директор „Клиенти” в рекламна агенция „Адиа” (представителство на в. Financial Times), както и като управител на консултантска компания „Brand spirit”. Дългогодишен член e на журито на BAAwards и Effie Bulgaria.

По време на представянето изданието се продава с 10% отстъпка.

* * *

С медийната подкрепа на Аз чета

 

Автор: Център за книгата
15.10.2018 г. 14:11
Посетено: 756
Етикети: представяне на книга, реклама, Център за книгата, НБУ, Николай Тинков, гл. ас. д-р Кристиян Постаджиян
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/28385-premiera-na-pohvati-za-izgrazhdane-na-potrebitelska-angazhiranost-v-reklamata-ot-d-r-kristiyan-postadzhiyan