Издания / премиери

Премиера на книгата „Царичина - съдбовен контакт" от Елисавета Логинова

21 юни 2018, 18.30 часа, Централен военен клуб

Премиера на книгата „Царичина - съдбовен контакт" от Елисавета Логинова

 

◊ ПОКАНА

Издателство "Кибеа" и Елисавета Логинова Ви канят на премиера на книгата „Царичина - съдбовен контакт" от Елисавета Логинова. Събитието ще се състои на 21 юни от 18.30 часа в Централен военен клуб - София, „Цар Освободител" 7

Заповядайте на премиерата на една отдавна очаквана, дълго обмисляна и подготвяна книга. Феноменът Елисавета Логинова, която води загадъчната експедиция в недрата на Царичина в началото на 90-те, споделя премълчани истини в може би най-изстраданата си книга.

Какво всъщност се случва в забутаното селце край София от декември 1990 до ноември 1992 г.? За пръв път повече от четвърт век по-късно – истината за най-загадъчната, вероятно и най-оклеветената експедиция в най-новата българска история, видяна през очите на прекия участник в събитията, който е определял техния ход и е прозрял техния смисъл.

Десетилетия след спешното закриване на „обекта Царичина" се питаме ще съберат ли кураж други участници в секретната и старателно дискредитирана операция на военните, които да потвърдят думите на г-жа Логинова.

Отговорът на този и други въпроси – на 21 юни. Ще видите демонстрация на живо как се раждат текстовете, изписвани със странни загадъчни знаци.

Заповядайте!

Видео обръщение на Елисавета Логинова: https://www.youtube.com/watch?v=6OCFNgTDuuU

 

◊ ЗА КНИГАТА

„Царичина - съдбовен контакт". Феноменът Елисавета Логинова разказва за загадъчната подземна експедиция на военните, която тя води до внезапното и закриване през 1992 г.

Преди повече от четвърт век в забутаното селце Царичина край София внезапно пристига колона от военни камиони. Униформените отцепват центъра на селото и водени от трима екстрасенси, слагат началото на секретна операция, смятана за най-голямата мистерия в най-новата история на България. Бързо става ясно, че единственият човек с паранормални способности, способен да получава и да предава надеждна информация какво, къде и как да се търси в недрата на Царичина, е феноменът Елисавета Логинова. Зад операцията стоят Генералният щаб на Българската армия, българският президент и пет български правителства. Извършваната работа и съпътстващите я явления са изрядно описани в дневници, заснема се видео материал. Впоследствие цялата документация изчезва.

Много факти, данни, понятия и истини прозвучават за пръв път в книгата, която Ели Логинова пише повече от четвърт век. Дистанцията на времето позволява събитията и делата на участниците в тях, голяма част от които са публични лица, да се осмислят и да се зададат някои въпроси: Какво всъщност търси странната група от военни и хора с паранормални способности в недрата на Царичина – съкровището на цар Самуил или скелета на двуполов прачовек? Откриват ли го, или човечеството получава дар, който обаче не може нито да разчете, нито да оцени? Защо се копае само на ръка – и то само от офицери? Кой стои зад Елисавета Логинова, задавайки истинската посока на работния процес? Каква информация и от кого (или какво) получава тя, защо изчезва тази информация и къде се намира тя днес? И не на последно място, защо публичният образ на проекта „Царичина" е устойчиво негативен? Всъщност въпросите са много повече, част от отговорите се съдържат в книгата, други още чакат времето си.

"Царичина – съдбовен контакт" представя истината за най-загадъчната, вероятно и най-оклеветената, експедиция в най-новата българска история, видяна през очите на прекия участник в събитията, който е определял техния ход и е прозрял техния смисъл.
Любознателният читател вече може да се докосне до тази истина.

 

◊ ЗА АВТОРА

Елисавета Логинова е феноменът, който насочва работния процес по време на знаменитите разкопки в Царичина (декември 1990 – ноември 1992). Операцията, наречена „Слънчев лъч", се провежда по решение на Генералния щаб на Българската армия, със знанието на българския президент и под ръководството на висши офицери. В същия период Ели Логинова получава и изписва на различни древни и неизвестни писмености стотици страници с информация от светове извън Слънчевата система. Смята се, че съществена част от информацията засяга оцеляването на живота на Земята. Събраните в три тетрадки послания, заедно с подробните дневници на работата и всички останали материали, свързани с операцията, са засекретени и предадени за съхранение в Генералния щаб на българската армия. След консервирането на обекта в Царичина те изчезват, като местоположението им до публикуването на книгата през 2018 година се смята за неизвестно.

Ели Логинова завършва Лондонския колеж по класическа хомеопатия. От години изучава и прилага нетрадиционни методи за лечение. Основава Център за алтернативна медицина, в който се използват различни допълващи се взаимно методики, насочени към постигане на цялостен психически и физически оздравителен ефект. Не по-малко от благодарните пациенти са ценителите на забележителните й книги, вдъхновени от нейната феноменална дарба да контактува с вечните вселенски центрове на знанието и мъдростта. Многобройни са изявите й в български и чуждестранни печатни и електронни медии.

 

Автор: Изд. Кибеа
20.06.2018 г. 12:17
Посетено: 1779
Етикети: премиера на книга, ИК Кибеа, Царичина – съдбовен контакт, Ели Логинова
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/27977-premiera-na-knigata-tsarichina-sadboven-kontakt-ot-elisaveta-loginova