Издания / премиери

„Кариера или не?“ от Николай Василев – 10 фактора за успешно начало на кариерата

Премиера на книгата от 18:30 ч. на 22 май 2018 г. в хотел „Интерконтинентал“, София

„Кариера или не?“ от Николай Василев – 10 фактора за успешно начало на кариерата

 

◊ ПОКАНА

Колкото по-рано започнем да планираме своето модерно кариерно развитие, толкова по-добре. Но също така, на всякаква възраст има какво да научим и да подобрим в своите умения.

„Кариера или не? 10 фактора за успешно начало на кариерата“ от Николай Василев е ценен HR учебник за работодателя, за младия и все още неориентиран кадър, както и за всеки, който иска да облече своя „продукт“ в най-добрата възможна опаковка.

След първите си две книги – „Енергия“ (2009) и „Меню за реформатори“ (2014) – известният политик, икономист и предприемач систематизира знанията, възгледите и опита си в областта на кариерното развитие.

В „Кариера или не?“ ще откриете още мнението на успешни професионалисти, които са минали през целия този цикъл в последните 20 години и се опитват да намерят отговор на въпроса защо младите ни хора често са напълно неподготвени за пазара на труда, а бизнесът споделя, че е недоволен от кадрите, които излизат от университетите – български и чужди.

Книгата ще бъде полезна за читатели от всякакви възрасти и във всякакви житейски роли – студенти и гимназисти, млади професионалисти, но също и преподаватели, родители, работодатели.

Премиерата на книгата ще се проведе от 18:30 ч. на 22 май 2018 г. (вторник) в хотел „Интерконтинентал“ (пл. "Народно събрание" 4, бившият хотел Radisson Blue), Бална зала.

Очакваме ви!

 

"Николай Василев е замислил книгата си „Кариера или не?“ като наръчник за прохождащия в кариерата, но тя е също толкова ценен HR учебник за работодателя, дирещ да наеме младия перфекционист и талант. Това е четиво, което със сигурност ще е полезно и на родителите, попаднали в лабиринта на избор на университет за своите деца. Книгата научава студентите на две основни неща: как да придобият нужния опит и как да го „опаковат“ в подходящ търговски вид, така че да лансират труда си оптимално добре (цели 22 страници анализират европейския анти-талант за писане на CV и дават ценни инструкции как да подготвим собствената си автобиография). Самият автор има огромен образователен опит и споделеното в книгата е от първо лице, което вдъхва на читателя доверието, че може спокойно да следва дадените съвети, от които вероятността да спечелиш е огромна."

Гергана и Соломон Паси

 

"Това е отлична книга със съвети за професионално ориентиране стъпка по стъпка, събрала богатия личен опит и мъдростта на автора. За разлика от повечето книги за кариерно развитие, тук темата се представя топло и приятелски, не педагогически арогантно и патетично. Лесна за четене, изпълнена с житейски истории, илюстриращи пътищата за успешна кариера. Тази книга трябва да бъде не само настолно четиво на всеки студент, но и в съзнанието на всеки, който се стреми към следващата стъпка в кариерата."

Проф. Веселин Поповски, Заместник-декан на Jindal Global Law School, O.P. Jindal Global University, Haryana, India

Автор: Изд. Сиела
21.05.2018 г. 13:54
Посетено: 942
Етикети: кариера, премиера на книга, издателство Сиела, HR учебник, Николай Василев, Кариера или не?
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/27771-kariera-ili-ne-ot-nikolay-vasilev-10-faktora-za-uspeshno-nachalo-na-karierata