Издания / премиери

Премиера на "Четецът на мисли" от Лиор Сушард

3 април 2018 г., 19:00 ч., Литературен клуб "Перото"

Премиера на "Четецът на мисли" от Лиор Сушард

 

◊ ПОКАНА

Каним ви на 3 април 2018 г. в 19:00 ч. в Литературен клуб "Перото" на премиера на книгата "Четецът на мисли" на Лиор Сушард. Събитието се организира съвместно с "НЛП Тренинг център" - първият и единствен акредитиран НЛП център в България от Международната aкадемия на НЛП треньорите (ITA), създадена и водена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП).

Лиор Сушард е прочут по целия свят като несравним менталист, който изумява публиката с необикновения си талант за разчитане на мисли, за влияние върху съзнанието и със способността си за телекинеза. Лари Кинг казва за неговите способности: „Това е най-невероятното нещо, което съм виждал през живота си. А аз съм виждал какво ли не!“.

Всеки от нас е бил свидетел или участник в ситуация, която Лиор Сушард описва в книгата като: „взаимно довършване на изреченията, увереността, че знаем какво се кани да каже другият“. Той описва, това което прави като посочва разликата между фенерче и лазерен лъч: „и двете неща са източник на светлина, но лазерният лъч е много по-фокусиран, можете да видите повече с него. Да направите повече. Ако включите фенерче пред очите си, ще бъдете заслепени само за момент, а лазерният лъч от своя страна може да пререже диамант.“

Книгата на Лиор ще ви разкрие как да формулирате мислите и думите си по уникален начин, как да останете фокусирани и концентрирани и как да впрягате силата на ума си, за да постигате изключителни резултати.

За изкуството на силата на мисълта и за начините, чрез които да овладеете моделите за комуникация в бизнеса чрез НЛП подхода, който ползва и Лиор, по време на представянето на книгата ще ни разкаже Магдалена Николова от "НЛП Тренинг Център", бизнес коуч, НЛП треньор и организационен психолог. Магдалена ще открие пред нас света на "Силата на интуицията и убеждаващата комуникация с НЛП в бизнеса днес: уникални постижения на личности и екипи"!



Повече информация за книгата можете да получите на:
http://www.colibri.bg/knigi/1539/lior-sushard-chetec-na-misli

Повече за НЛП Тренинг Център: http://nlpcenter.org/

Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
02.04.2018 г. 15:23
Етикети:
премиера на книгаиздателство Колибри
НЛП Тренинг Център
Четецът на мисли
Лиор Сушард
Посетено:
1525
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/27409-premiera-na-chetetsat-na-misli-ot-lior-sushard