Издания / премиери

Представяне на книгата „Криминалистите“ на доц. д-р Людмил Георгиев в Русе

6 февруари 2018, 18:00 ч., Регионална библиотека „Любен Каравелов“

Представяне на книгата „Криминалистите“ на доц. д-р Людмил Георгиев в Русе

 

◊ СЪБИТИЕТО

Представяне на книгата „Криминалистите“ на доц. д-р Людмил Георгиев

6 февруари 2018 г., вторник, 18 часа
РБ "Любен Каравелов" - РусеГалерия „Библиотека“

Гост на събитието ще бъде и Делян Илиев – управител на издателство „Атеа“.

 „Криминалистите“ е четиво, създадено на основата на действителен случай в Русе, като са променени имената на част от героите. Книгата е предназначена за любителите на „чистата“ криминалистика, които обичат да анализират и разплитат сложни случаи на основата на факти, знания и интуиция.

Чрез книгите от поредицата „Криминалистите“, авторът доц. д-р Людмил Георгиев и издателство „Атеа“ ще представят серия от заплетени случаи, в разкриването на които активно ще могат да участват и читателите. Според издателя Делян Илиев, подобен тип книги се издават за първи път.

Доц. д-р Людмил Георгиев е дългогодишен полицейски служител с практически, преподавателски и изследователски опит в областта на експертно-криминалистическата дейност и разследването на престъпления. Понастоящем е хоноруван преподавател по криминалистика и съдебни експертизи в Академията на МВР, Юридическия факултет на Русенския университет и Варненския свободен университет. Автор е на 10 художествени книги, съавтор на още толкова. Има издадени и 13 авторски и съавторски учебни пособия.

По време на представянето на книгата „Криминалистите“ доц. д-р Людмил Георгиев ще покаже и трейлъра на новия си документален филм „В океана с „Норвежкия дух“.

 

 

Автор: РБ "Любен Каравелов" - Русе
03.02.2018 г. 14:54
Посетено: 966
Етикети: Русе, премиера на книга, издателство Атеа, Доц. д-р Людмил Георгиев, Криминалистите
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/27093-predstavyane-na-knigata-kriminalistite-na-dots-d-r-lyudmil-georgiev-v-ruse