Издания / премиери

Представяне на стихосбирката "Танцът на любовта" от Ирена Сиракова в гр. Велико Търново

21 януари 2018 г., 16.30 ч., хотел "Панорама"

Представяне на стихосбирката "Танцът на любовта" от Ирена Сиракова в гр. Велико Търново

 

◊ ПОКАНА

Заповядайте на представянето на стихосбирката "Танцът на любовта" в гр. Велико Търново!

Мястото е Пиано бар, хотел "Панорама", на 21 януари 2018 г. от 16.30 ч., където с авторката на стихосбирката - Ирена Сиракова ще можете откровено и свободно да поговорите за живота, любовта, мечтите, среднощните фантазии, съдбата, приятелствата и още нещо на по чаша ароматно кафе.

да е настроението още по-магично и красиво, освен приятелски разговори и четене на стихове ще може да се насладите на танца на прегръдката - кизомба, а ако талантливата Айсял Аладжова се престраши, ще ни изпее, акомпанирана от нейната банда, любимо нейно парче, което според нея е най-близко до настроението, което й създава книгата.

Ето и няколко думи от авторката за самата стихосбирка: "Тази стихосбирка е символ на силата ми да сбъдвам мечтите си. Както ще се уверите от всеки прочетен ред, не се притеснявам да разголя душата си и да я оставя без дрехи. И това ще е първото нещо, което ще ви убоде очите, когато започнете да четете. Именно откровеността, отпечатана на тези страници, е тайната съставка на моето лично изцеление."

За да следите актуални новини във връзка със самото представяне, можете да се включите във фейсбук събитието, създадено за целта: https://www.facebook.com/events/926706320830739/

Автор:
Организаторите
Публикация:
11.01.2018 г. 21:48
Посетено:
1083
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26974-predstavyane-na-stihosbirkata-tantsat-na-lyubovta-ot-irena-sirakova-v-gr-veliko-tarnovo