Издания / премиери

Премиера на „Разкажи ми приказка“ от Любомира Стоянова-Мел

16 декември 2017, 11 часа, Детски отдел на Столична библиотека

Премиера на „Разкажи ми приказка“ от Любомира Стоянова-Мел

Художник: Катерина Данаилова, 2017

 
◊ ПОКАНА
 
Детският сборник „Разкажи ми приказка“ е първата книга на известната видеоблогърка Любомира Стоянова-Мел – и двадесет и шестата в поредица „Човешката библиотека“: http://choveshkata.net/blog/?p=6367

Сборникът съдържа шест приказки в духа на Едуард Успенски и Джани Родари. (А Всевластното коте от „Дотам и обратно“ смига на един друг Джон.)

„Разкажи ми приказка“ излиза както в хартиен, така и в електронен вариант. Като останалите издания на Човешката библиотека, електронната версия се разпространява без дигитални (DRM) защити и следва принципа „читателите плащат колкото и ако преценят“. Всички приходи се разпределят между творческите участници: автори, редактори, коректори, художници и оформители.

Премиерата на „Разкажи ми приказка“ ще се състои на 16 декември от 11 часа в детския отдел на Столична библиотека, като част от награждаването в шестия ежегоден Копнеж за растящо творчество, организиран от фондация „Човешката библиотека“. А на 19 декември от 18 часа авторката Мел ще се срещне с читателите си в Книжен център „Славейков“.
 
 
Автор:
Екип на "Човешката библиотека"
Публикация:
11.12.2017 г. 17:51
Етикети:
премиера на книгаЧовешката библиотека
Любомира Стоянова Мел
Разкажи ми приказка
Посетено:
1355
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26835-premiera-na-razkazhi-mi-prikazka-ot-lyubomira-stoyanova-mel