Издания / премиери

Юбилейно издание в чест на 70-годишнината на проф. Павлина Стефанова

6 декември 2017 г., 15.00 ч., НБУ

Юбилейно издание в чест на 70-годишнината на проф. Павлина Стефанова

 

◊ ПОКАНА

Център за книгата и департамент „Романистика и германистика“ представят юбилейно издание в чест на 70-ата годишнина на проф. Павлина Стефанова дн на 6 декември 2017 г. от 15.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет. Изданието е том трети от годишника на департамента. Водещ е гл. ас. д-р Магдалена Караджункова.

Новият том е посветен на уважавания учен и обичан преподавател проф. Стефанова, която разгръща впечатляваща изследователска, академична, административна и редакторска дейност, участва в различни национални и международни научни проекти, чете лекции на множество форуми - конгреси, конференции, семинари в България и чужбина, посветени на проблемите на методиката на обучението по чужд език. Сред авторите в сборника са: Десислава Давидова, Мария Ладовинска, Нели Раданова, Рая Райчева, Мария Спасова, Даниела Александрова, Милен Шипчанов, Елена Савова, Венета Сиракова и Мария Китова-Василева от Нов български университет, както и редица учени и изследователи от цялата страна.

* * *

С медийната подкрепа на Аз чета.

Автор:
Център за книгата
Публикация:
04.12.2017 г. 12:18
Етикети:
департамент Романистика и германистикаЦентър за книгатаНБУ
Годишник на департамент Романистика и германистика
гл. ас. д-р Магдалена Караджункова
проф. Павлина Стефанова
Посетено:
1244
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26794-yubileyno-izdanie-v-chest-na-70-godishninata-na-prof-pavlina-stefanova