Издания / премиери

Представяне на книгата „Уроците на Сатурн" от Хули Леонис

7 декември 2017 г., 19:00 ч., Литературен клуб „Перото" - НДК

Представяне на книгата „Уроците на Сатурн" от Хули Леонис

 

◊ ПОКАНА

Хули Леонис и издателство „Апостроф"

Ви канят на

представянето на книгата „Уроците на Сатурн"

на 7 декември 2017 г. от 19,00 ч. в Литературен клуб „Перото"
София, НДК

Заповядайте!

Настоящата книга ни разкрива какви са уроците на Сатурн – планетата, която свързва в живота ни миналото с настоящето и бъдещето. Припомня ни какво не сме научили, както и какво трябва да научим, за да сме щастливи в бъдеще. Без да се изправим пред уроците на Сатурн и да се справим с тях, ние няма как да сме щастливи. Само че има едно условие – за да можем да се справим с тези уроци, ние трябва да сме зрели, мъдри и да сме овладели страховете си. Не успеем ли да направим това, Сатурн ще бъде най-голямото предизвикателство в живота ни. Успеем ли обаче, тогава ще се насладим на зрялото и заслужено щастие и ще се възхищаваме на собствената си сила.

В този том има както застъпено астрологичното познание, така и елементът на изследването на родовата енергия. Книгата е незаменим спътник на всеки човек в процеса на опознаването на себе си.

Хули Леонис е астролог с индивидуален подход към тази наука. Той съчетава астрологичното познание с анализ на родовата енергия. Ако астрологията дава информация за нашия живот преди и сега, както и за индивидуалната ни карма и личните ни уроци, то родовата енергия показва откъде произлизаме, какво има преди нас и с какво сме се договорили да се справим. Неговите изследвания в тези области са довели до написването на настоящата книга, която ни разкрива какви са уроците на Сатурн.

 

Автор: Изд. Апостроф
03.12.2017 г. 15:28
Посетено: 1051
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26789-predstavyane-na-knigata-urotsite-na-saturn-ot-huli-leonis