Издания / премиери

Премиера на романа "Писмо до сестра ми" от Мария Пеева и Люси Рикспуун

6 ноември 2017, 19 часа, Литературен клуб "Перото", НДК

Премиера на романа "Писмо до сестра ми" от Мария Пеева и Люси Рикспуун


◊ ПОКАНА

Заповядайте на 6 ноември (понеделник) в "Перото" на представянето на романа "Писмо до сестра ми" от
Мария Пеева и Люси Рикспуун.

Специално за представянето на първия им роман Люси ще прелети океана, подобно на писмата, които си разменят Лора и Радост - героините на "Писмо до сестра ми".

Две сестри като двете страни на монета – противоположни, но неизменно свързани. Всяка - стабилен гръб и основа за другата. Но когато монетата се завърта на ръб, животът и на двете е на път да изгуби равновесие. Неочаквани разкрития от миналото и съдбовни избори в настоящето преобръщат всичко, в което са вярвали. Единствено писмата, които си разменят, им помагат да запазят здравия си разум в свят, който изглежда все по-безумен и за двете им.

Мария Пеева, известна като Мама Нинджа, и докторът по клинична психология Люси Рикспуун създават роман, който се чете на един дъх, но топли дълго. С лекия си и емоционален език, пълнокръвни герои и неочаквани обрати „Писмо до сестра ми“ е книга за живота, толкова истински, че прилича на роман.

И за онези малки нащърбени ръбчета във всеки от нас, които ни помагат да се напасваме с другите. Защото връзките са пъзел от характери. Нима може да направиш сглобка с перфектно симетрична фигура?

Издателство Софтпрес ви кани да отпразнуваме заедно излизането на книгата и да разпитаме авторките на чаша вино за изкуството да пишеш писма, романи и личната си история.


Автор:
Издателство Софтпрес
Публикация:
03.11.2017 г. 15:38
Етикети:
премиера на книгаИздателство Софтпрес
Люси Рикспуун.
Мария Пеева
Писмо до сестра ми
Посетено:
1070
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26582-premiera-na-romana-pismo-do-sestra-mi-ot-mariya-peeva-i-lyusi-rikspuun