Издания / премиери

Представяне на книгата „Специализирани видове туризъм“

7 ноември 2017 г., 15.00 ч., НБУ

Представяне на книгата „Специализирани видове туризъм“


◊ ПОКАНА

Център за книгата представя „Специализирани видове туризъм“  със съставител и редактор доц. д-р Соня Алексиева на 7 ноември 2017 г. от 15.00 ч. в Нов български университет, книжарницата на корпус I.

„Специализирани видове туризъм“ обогатява научните издания на НБУ с още една книга за обучението на студентите по туризъм. Изданието не само ще допълни в теоретичен план същността и тенденциите в развитието на посочените видове туризъм, но и ще разшири познанията на студентите с много конкретни примери от международния и българския опит. Авторите са представили специализирани видове туризъм именно с практико-приложна насоченост към практики, казуси и проблеми, които представят сложността и развитието им в конкурентната динамика на туристическата индустрия.

Особено ценни, както за студентите по туризъм, така и за колегите от туристическата практика, са анализите на различните видове туризъм, обогатени с научни констатации, творчески мнения, богата фактология и отворени въпроси към бъдещето на специализирани видове туризъм. Авторите допълват различните гледни точки към темата с много успешни примери от дейността на български региони, институции, общини, курорти, хотелски комплекси и др.

Изданието е резултат от екипна работа на секция „Туризъм“ на департамент „Администрация и управление“ и представя авторските разработки на преподавателите в БП „Туризъм“ и МП „Управление на туризма“. Отделните глави в книгата са подготвени и написани, както следва от: Соня Алексиева, Ирена Емилова, Милена Караилиева, Михаил Михайлов, Маргарита Мишева и Теодора Ризова.


* * *

По време на представянето изданието се продава с 10% отстъпка.


Автор:
Център за книгата
Публикация:
03.11.2017 г. 13:29
Етикети:
представяне на книгатуризъмМихаил МихайловЦентър за книгатаНБУ
Соня Алексиева
Теодора Ризова
Маргарита Мишева
Милена Караилиева
Ирена Емилова
Посетено:
1717
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26577-predstavyane-na-knigata-spetsializirani-vidove-turizam