Издания / премиери

Захари Карабашлиев и Момчил Николов на Аполония 2017

Представяне на „Последната територия“ от Момчил Николов и „Хавра“ от Захари Карабашлиев

Захари Карабашлиев и Момчил Николов на Аполония 2017

◊ ПОКАНА

Морето има силата да ни накара да мислим за неща, за които обичаме да мислим. Ето защо офисът на издателство „Сиела“ се мести на созополския скалист бряг, за да довърши няколко чудни книги, с които да направи есента ви по-уютна и по-приятна, както и за да се включи в ежегодните Празници на изкуствата „Аполония“.

Специални гости на морския бряг ще бъдат и Захари Карабашлиев и Момчил Николов – двама от най-обичаните и популярни български автори. Заедно с тях на 31 август ще изпратим лятото с две книги, които ще оставят трайна следа на съвременната българска литературна сцена.

• Представянето на „Последната територия“ от Момчил Николов, носител на най-авторитетната литературна награда в България – Роман на годината на Фонд „13 века България“, ще се проведе на 31 август от 18:00 ч. в Художествената галерия в Созопол. Книгата ще представят писателят Захари Карабашлиев и редакторът Христо Блажев.

• От 20:00 ч. на същата дата и отново в Художествената галерия ще се проведе и специалната предпремиера на най-очаквания роман на тази година – „Хавра“ от Захари Карабашлиев. В разговор за работата между писател и редактор Веселина Седларска и Карабашлиев ще докажат, че „всяка история пренарежда света завинаги“, а предпремиерата ще бъде специален комплимент към посетителите на града.

Очакваме ви на 31 август в Созопол!

Автор: Изд. Сиела
30.08.2017 г. 13:31
Посетено: 1221
Етикети: представяне на книги, Аполония 2017, издателство Сиела, Момчил Николов Захари Карабашлиев
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26219-zahari-karabashliev-i-momchil-nikolov-na-apoloniya-2017