Издания / премиери

Литературнo-кулинарна изненада от Катерина Евро

Представяне на „Тетрадка за рецепти и спомени”

Литературнo-кулинарна изненада от Катерина Евро


◊ ПОКАНА

Тя не се нуждае от представяне, но ако има книга, която може да я обрисува най-правдиво и емоционално, то това е собствената й „Тетрадка за рецепти и спомени”.

Искате ли да свидетелствате за кулинарната ловкост на Катерина Евро? Тогава заповядайте на 19 юли точно в 19:00 ч. в ресторант CORSO!

Страниците на „Тетрадка за рецепти и спомени” са напоени с много зной, смях, аромати и едно щуро женско приятелство. В тях се усеща дъх на зрели праскови и топъл хляб, хумор и шум на море, свистящ под гумите асфалт, звън на чаши с вино и лека носталгия по изплъзващото се време...

Освен Катето, в това кулинарно свещенодействие участват Милена Попова (съавтор на текста) и Диана Шингарова (дизайнер и фотограф). Те също ще бъдат с нас на 19 юли!

Сърцето и душата на „Тетрадката” си остава Катерина Евро. А най-пикантните подправки в тази страстна кулинарна книга са историите на собствения й живот.

Очаквайте още изненади „ала Катето Евро”! Само на 19 юли от 19:00 ч. в ресторант CORSO на „Цар Освободител”10 (срещу Руската църква).

Вход свободен.
Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
15.07.2017 г. 12:04
Етикети:
премиера на книгаиздателство Колибри
Катерина Евро
Тетрадка за рецепти и спомени
Посетено:
910
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/26096-literaturno-kulinarna-iznenada-ot-katerina-evro