Издания / премиери

Любомир Розенщайн представя новата си книга „Вътрешният лечител“

6 юни - София, 4 юни - Пловдив, 9 юни - Бургас

Любомир Розенщайн представя новата си книга „Вътрешният лечител“


◊ ПОКАНА

Любомир Розенщайн ще представи новата си книга „Вътрешният лечител“ в София, Пловдив и Бургас!
Събитията включват безплатна кратка встъпителна практика за освобождаване от стрес и напрежение и активиране на вътрешните лечебни сили.

• 6 юни, вторник, от 19.00 в София, Литературен клуб "Перото“ - НДК

7 юни, сряда, от 18.00 в Пловдив, книжарница „Хеликон“, ул. "Княз Александър" І № 29

9 юни, петък, от 19.00 в Бургас, Галерия-музей "Георги Баев“, бул. "Демокрация" 6 - до Морската градина

Вход свободен!


„Всяко самосъжаление е доброволен отказ от бъдеще: отказ от това сам да използваш своята енергия за да строиш сам живота си. Това, че досега е било трудно, не е причина за оплакване, а за удовлетворение, че си устоял на трудността и си още жив, и си силен. Това, че утре може да е трудно, не е повод засамосъжаление, а за концентрация, за вътрешно събиране на силите за да успееш да преодолееш и следващото изпитание. Всяка измината без хленч височина ни прави по-високи; всяко препятствие носи заряд от сила за преминаване на следващите препятствия. Най-хубаво, най-свободно, най-ведро се диша, когато изкачиш височината. Сам.“

„Вътрешният лечител“ е книга за изкачването по стръмнината – за пътя към себепознанието; за наученото и изживяното в продължение на десетгодишна всекидневна йога практика. Тази книга търси отговори на въпроса как можем да си възвърнем силата и радостта от живота чрез необятната енергия на вселената; как да намерим лек срещу тихото отчаяние, объркващата масова липса на любов, страха, неудовлетворението и безпокойството, които са обхванали съвремието ни. Но когато си спомним отдавна загубеното знание за нашия вътрешен лечител, всичко в нас, подобно на пролет, започва да се събужда отново.

Любомир Розенщайн е автор на книгите „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“, на статии, компактдискове, програми, семинари и тренинги, в които възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.


Автор: Издателство Колибри
05.06.2017 г. 14:49
Посетено: 604
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/25879-lyubomir-rozenshtayn-predstavya-novata-si-kniga-vatreshniyat-lechitel