Издания / премиери

Представяне на научни издания на Springer и IGI Global

7 юни 2017 г., 15.00 ч., НБУ

Представяне на научни издания на Springer и IGI Global


◊ ПОКАНА

Център за книгата представя научни издания на Springer и IGI Global на 7 юни 2017 г. от 15.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Водещи на събитието са Нинел Кьосева (НБУ) и Анджело Презенца (Университет на Молизе), а модератори Мара дел Балдо (Университет на Урбино) и Мария Габриела Балдарели (Университет на Болоня).

На фокус са заглавията „Environmental Accounting and Reporting. Theory and Practice“ (Springer) с автори Мария Габриела Балдарели (Университет на Болоня), Мара Дел Балдо, Университет на Урбино) и Нинел Нешева-Кьосева (Нов български университет) и „Geopolitics and Strategic Management in the Global Economy” (IGI Global), със съавторството на Нинел Кьосева (НБУ) и под научната редакция на Анджело Презенца.

Доц. д-р Нинел Кьосева е преподавател в НБУ, секция „Бизнес администрация“, департамент „Администрация и управление“. Първа в България въвежда изследванията върху екологичното, социалното счетоводство и счетоводството на устойчивостта. През 2017 г. излизат двете представяни книги с нейно участие, в колектив с водещи учени в областта на екологичното счетоводство като Балдарели и Дел Балдо, и в глобалния стратегически мениджмънт като Презенца.


С медийната подкрепа на „Аз чета“;


Автор:
Център за книгата
Публикация:
05.06.2017 г. 15:06
Етикети:
научни изданиякнигиЦентър за книгатаНБУ
Мария Габриела Балдарели
Мара дел Балдо
Анджело Презенца
Нинел Кьосева
Посетено:
1275
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/25878-predstavyane-na-nauchni-izdaniya-na-springer-i-igi-global