Издания / премиери

Представяне на ново издание на Нов български университет

17 май 2017 г., 16.30 ч., НБУ

Представяне на ново издание на Нов български университет


◊ ПОКАНА

Център за книгата представя „Разбиране и интерпретация в психоанализата“ от доц. д-р Орлин Тодоров на 17 май 2017 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Психоанализата представлява уникална среща с най-дълбоките и творчески аспекти на човешката психика. Тази среща се осъществява чрез психоаналитичен диалог, който разкрива пред участниците в него не друго, а самото пораждане на смисъл, създаден в самите нас и предоставен пред нас за разбиране. Тази книга представя разгръщането на психоаналитичното разбиране и интерпретация на смисъла на психичното през темите за сънищата, свободните асоциации, символите, играта и психичните състояния. Тя демонстрира и съществени елементи от протичането на терапевтичния процес чрез автентичен интерес към психичното преживяване, както на пациента така и на терапевта.

Доц. д-р Орлин Тодоров е психоаналитик и университетски преподавател, посветил дългогодишни усилия за развитието на психоанализата в България като клинична практика и като академична дисциплина. Той е доцент в Нов български университет, в департамент „Здравеопазване и социална работа“, член е на Българската асоциация по психотерапия и на Международната психоаналитична асоциация.

По време на представянето книгата се продава с 10% отстъпка.

С медийната подкрепа на „Аз чета“;


Автор: Център за книгата
12.05.2017 г. 11:27
Посетено: 558
Етикети: книга, психоанализа, Център за книгата, НБУ, доц. д-р Орлин Тодоров
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/25689-predstavyane-na-novo-izdanie-na-nov-balgarski-universitet