Издания / премиери

Константин Трендафилов представя "Затворисърце" в Пловдив

21 април 2017, 19 часа, Клуб Библиотеката

Константин Трендафилов представя "Затворисърце" в Пловдив


◊ ПОКАНА

Издателство "Жанет 45" и Константин Трендафилов Ви канят на дългоочакваното представяне на дебютния му роман - "Затворисърце", в Пловдив на 21 април 2017, петък, от 19 ч.

Година, след като клуб "Библиотека" се напълни за първата книга на автора "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?", читателите ще могат да се срещнат отново с автора и да се запознаят с първия му роман.

Захари Карабашлиев, авторът на "18% Сиво" казва за романа:

„Само не ме пускай“ казва онова необикновено момиче в ухото на героя, след като се любят за пръв път. Този роман прави това с читателите си. Подвеждащо лесен. Подозрително дълбок.
Константин Трендафилов идва."

След представянето Трендафилов ще надпише книгите на всички свои читатели.


* * *

По повод Международния ден на книгата и авторското право и по покана на менторите на Общество NOTA BENE, ученици от Национална търговска гимназия - Пловдив организират разговор с Константин Трендафилов на 22 април 2017 от 13.00 ч. в конферентна зала на Народна библиотека „Иван Вазов“.

Събитието се организира с благотворителна цел и ще подпомогне събирането на съвременни книги за деца и младежи, които ще комплектуваме в „Пътуващи сандъчета“. Те ще пътуват по заявка до детските отдели на библиотеки, детски ясли и градини в страната, училищни библиотеки. Кампанията е продължение на проект „Пътуващите сандъчета на ББИА“ и насърчава четенето и осигурява достъпа до нови книги.

Едно от „Пътуващите сандъчета“ ще „отседне“ в Център за настаняване от семеен тип „Майка Тереза“.

Входът за събитието ще бъде книга по Ваш избор.

Моля, книгите:

- да бъдат съобразени с възрастовата група (6-18 г.)
- да бъдат съвременни и в добро здраве
- и най-важното: да са дарени с желание

Инициативата e на менторите на Общество NOTA BENE към Национална търговска гимназия в град Пловдив и в партньорство с Издателство "Жанет 45", Народна библиотека „Иван Вазов“, Фондация „Детски книги“, част от „Младият Пловдив чете“. 


Автор:
ИК Жанет 45
Публикация:
20.04.2017 г. 16:46
Посетено:
2305
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/25521-konstantin-trendafilov-predstavya-zatvorisartse-v-plovdiv