Издания / премиери

Премиера на "Мейк Бългерия грейт агейн" от Лола Монтескьо

12 април 2017 г., 18:00 часа, Книжен център Гринуич

Премиера на "Мейк Бългерия грейт агейн" от Лола Монтескьо


◊ ПОКАНА

Малко повече от година измина от представянето на първата книга на „Лола – секс, мусака и революции“, сега идва ред на втората книга от г-жа Монтескьо – „Мейк Бългерия грейт агейн“. (Да направим България велика отново).

Издателство „Труд“, Капка Тодорова и Книжен център „Гринуич“ имат повод да ви поканят на среща с тайнствената Лола. Събитието ще се състои на 12 април, сряда, от 18 часа в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ 37. Почитателите на сатиричния й талант могат да разговарят с авторката, да чуят някои от разказите лично от нея, а след това да получат и автограф.

„Мейк Бългерия грейт агейн“ е сборник с фейлетони на журналистката от „24 часа“ Капка Тодорова, която всяка седмица публикува материали под псевдонима Лола Монтескьо. И докато в „Лола – секс, мусака и революции“ темите са за дома, семейството и децата, то във втората книга подборката е изцяло от фейлетони на политическа тема. Има съвети как да спасим България, от които може да се възползва всеки шофьор на такси, доказателства, че социализмът е по-добър от капитализма най-вече заради уникалните свойства на дамските чорапогащи, смях до сълзи с предложеното от Лола правителство с президент Джордж Клуни и външен министър Брад Пит, както и преклонение пред българските археолози, които са в състояние да открият всичко – дори Дракула и малката Русалка.


Автор:
Владислав Христов
Публикация:
12.04.2017 г. 02:55
Посетено:
986
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/25473-premiera-na-meyk-balgeriya-greyt-ageyn-ot-lola-monteskyo