Издания / премиери

Първа книга на НБУ в CEEOL

Сборникът „Semiotics, image and narration“ на Югоизточен център за семиотични изследвания

Първа книга на НБУ в CEEOL


Сборникът „Semiotics, image and narration“ с ISBN 954-535-407-0 на Югоизточен център за семиотични изследвания е достъпен пълнотекстово в онлайн библиотека „Central and Eastern European Online Library“ (CEEOL). Това е първата книга на Нов български университет в електронния ресурс. Езикът на изданието е английски и френски.

Книгата е резултат от дванадесетото издание на ранноесенна школа по семиотика „Семиотика, образ и разказ“, проведена през 2006 г. в гр. Созопол от Югоизточен център за семиотични изследвания. Разделена е на две части, съдържа текстове от гостуващи преподаватели на партниращи университети във Финландия, Италия и САЩ, както и от преподаватели и студенти на Нов български университет.

В онлайн библиотека CEEOL са включени български книги на издателска къща „Гутенберг“, „Изток-Запад“, Българска академия на науките, „Кралица Маб“, Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“, „Провиас“, фондация „Българско историческо наследство“ и издателството на Югозападен университет „Неофит Рилски“.


Автор:
НБУ Библиотека
Публикация:
27.02.2017 г. 15:13
Етикети:
CEEOLCentral and Eastern European Online LibraryНБУ
Югоизточен център за семиотични изследвания
image and narration
Semiotics
Посетено:
1038
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/25188-parva-kniga-na-nbu-v-ceeol