Издания / премиери

Премиера на книгата „Чорапът, който промени света“ и детска работилничка

14 януари 2017, 16:00 ч., Литературен клуб „Перото“ - НДК

Премиера на книгата „Чорапът, който промени света“ и детска работилничка


◊ ПОКАНА

Център Алос има удоволствието да ви покани на официалната премиера на детската книга „Чорапът, който промени света“.

След предпремиерното предколедно представяне, историята, написана от Здрава Каменова и илюстрирана от Ирина Василева продължава своя път към детските (и не само) сърца.

Официалната среща на чорапчето Сам с публиката ще се състои в Литературен клуб „Перото“ (НДК) на 14 януари от 16:00 часа.

Героите от книжката ще оживеят чрез гласовете на любими актьори, които ще ви прочетат откъси от едно завладяващо приключение.

Разбира се, ще има творческа работилница за рисуване, оцветяване и изработка на собствени разделители за книги с помощта на образите от книгата... и още много, много забавления и награди!

Вход свободен

Събитието във
фейсбук


Чорапът, който промени света!
Автор: Здрава Каменова
Издателство: Център за неформално образование и културна дейност АЛОС

След големия интерес, предизвикан с книжката „Боб. Малката метална кутийка с голяма мечта“ тандемът Здрава Каменова – Ирина Василева ни изненадват с нова книжка. Ако в първата им книга ни показаха живота в кофата за боклук, тук те ни отвеждат в шкафа с чорапи и гащи, и с много топлина, интелигентно чувство за хумор и действен и оригинален сюжет ни разказват историята на самотното бяло чорапче, което намира друго единично, но черно чорапче и въпреки предразсъдъците, двамата успяват да убедят всички възмутени, че един такъв невероятен чифт е възможен и дори красив.


Заповядайте на
14 януари от 16:00 часа в Литературен клуб "Перото", НДК!

Автор:
Екипът на Център Алос
Публикация:
12.01.2017 г. 17:32
Посетено:
1020
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/24927-premiera-na-knigata-chorapat-koyto-promeni-sveta-i-detska-rabotilnichka