Издания / премиери

Премиера на книгата „Вещицата“ от Венета Райкова

25 юли 2016 г., 19 часа, Книжен център "Гринуич"

Премиера на книгата „Вещицата“ от Венета Райкова


◊ ПОКАНА

Венета Райкова & издателство „Enthusiast“
Ви канят на

представяне на книгата „Вещицата“

на 25 юли 2016 г. от 19,00 часа
в Книжен център „Гринуич“ (бул. „Витоша“ 37)

Заповядайте!



◊ ЗА КНИГАТА

„Вещицата“ е роман за битката между доброто и злото и за конфликта на стремежа към светлина с тъмните сили във всеки един от нас. Това е история за престъпления и възмездие, в която играта е груба, а правилата – неясни.

Те са красиви, известни и богати. Те са на върха, но нямат миг спокойствие. Интриги, скандали, магически ритуали и злощастни събития - всеки ден е борба за надмощие, за щастие, за живот...

Телевизионната водеща Ана попада във вихрушка от абсурдни събития. Лишена от родителска обич като дете, тя се лута между объркано настояще и бъдеще, потънало в мрак. Нейната красива съседка Вера желае това, което няма, и не би се спряла пред нищо, за да го получи. Ева – главна редакторка на светско списание и приятелка на Ана, – ще трябва да си върне обратно всичко, което е загубила не по своя вина. А Стоян – съсед на Ана, секс символ, актьор и водещ на телевизионна игра, един от най-желаните мъже в държавата, крие тайна, която може да срути целия му свят.

Във водовъртежа от житейски събития една зловеща магия ще свали маските и ще преобърне човешки съдби...


◊ ЗА АВТОРА

Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през 1992 г. като водещ в БНТ на предаването "Цветовете на нощта" и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас – в. "Хайлайф". Същата година печели и конкурса  "Мини мис България". През 2004 г. става автор и водещ на първия телевизионен таблоид "Горещо", който се излъчва успешно повече от десет години. След това е водещ и продуцент на следобедното всекидневно шоу "Дневникът на Венета". Носител на престижни награди като "Жена на годината" и "Мис ТВ Чар" и т.н. Завършила е право и икономика. Автор на романа „Триумфът на кучките”.


Автор:
Изд. Ентусиаст
Публикация:
18.07.2016 г. 18:14
Посетено:
3284
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/23976-premiera-na-knigata-veshtitsata-ot-veneta-raykova