Издания / премиери

Премиера на „Ситуация след ситуация” – сборник с разкази от Тео Чепилов

13 май 2016, 19:00 ч., Литературен клуб „Перото” – НДК

 Премиера на „Ситуация след ситуация” – сборник с разкази от Тео Чепилов


◊ ПОКАНА

Издателство „Колибри” ви кани на среща със сборника „Ситуация след ситуация” и неговия талантлив автор – Тео Чепилов!

Той твърди, че пише от ученик, а това е лесно за удостоверяване – множество разкази и статии са публикувани в емблематични онлайн и печатни издания като Ритъм, Егоист, Интро, Едно, Go Guide и Капитал Light. Освен това е сценарист и ко-създател на едни от най-успешните български сериали – „Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Домашен арест”. Вече се досещате, че от Тео Чепилов можете да очаквате само неочакваното. А на 13 май ще го получите!

„Ситуация след ситуация“ не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели“, казва Тео. Безкомпромисно директни и иронични като самия него, тези разкази са задимена, истерична, шеметна, катастрофична хроника на едно изгубено поколение. Поколение, което не спря да мечтае.

Книгата ще бъде представена от Биляна Славейкова.

От ситуация в ситуация ще влизат: Йоана Темелкова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Стефан Вълдобрев, Дидо от Д2 и неудържимият рапър 100 кила!

Със забележителното участие на диджеите Vajarov & Paci Pac и бийтбоксъра Red One.

Водещ на ситуационната трагикомедия: Жаклин Вагенщайн

Както подсказва заглавието на сборника, големите изненади предстоят. Тази премиера съвсем нарочно ще се състои в петък, 13 май от 19:00 ч. в Литературен клуб „Перото” – НДК :-)

Заповядайте!

Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
10.05.2016 г. 15:51
Посетено:
1234
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/23516-premiera-na-situatsiya-sled-situatsiya-sbornik-s-razkazi-ot-teo-chepilov