Издания / премиери

Изд. "Ентусиаст" представя „Триумфът на кучките“ от Венета Райкова

Премиера на книгата - 8 март 2016 г., 18.30 ч., Книжен център „Гринуич“

Изд. "Ентусиаст" представя „Триумфът на кучките“ от Венета Райкова


◊ СЪБИТИЕТО

Издателство „Ентусиаст“ публикува сензационния роман „Триумфът на кучките“ от звездата на българския шоубизнес Венета Райкова. Това е първата книга таблоид на българския пазар, а появата ѝ е истински фурор за почитателите на историите от света на хайлайфа.

В книгата си Венета Райкова смело повдига завесата на забуления в тайни и спекулации живот на звездите и позволява на читателя да надникне зад затворените врати на луксозните им спални. Самата авторка не крие, че в „Триумфът на кучките“ читателите ще разпознаят реални личности зад скандалните образи в книгата.

Премиерата на „Триумфът на кучките“ ще се състои на 8 март 2016 г. от 18,30 ч. в Книжен център „Гринуич“.


◊ ЗА КНИГАТА

От позицията си на вътрешен за средите човек, Венета Райкова разкрива подробности от живота на известните и преуспели хора и предлага на читателите възможност да научат повече за върховете и паденията им, както и истината за света, в който те живеят.

Основните персонажи в „Триумфът на кучките“ са три изключително силни жени със звездни съдби, белязани от куп изпитания, и от клеймото на голямата любов. Виктория е водещ и продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг, Габриела е бивша мис, омъжена за футболна легенда, а Александра е фолк любимката на народа. Три близки приятелки с техните любови и разочарования, възходи и провали, на фона на лъскавата илюзия, наречена „български шоубизнес“.

Властта, любовта, сексът, парите и славата са спойката, която свързва историите на трите героини в този взривяващ разказ за отношенията между мъжете и жените и за житейските избори, пред които се изправяме всички ние в някакъв момент. Каква е цената да си богат и известен? Какво е да си сред най-популярните хора в държавата? Лесно ли се стига върха и колко струва да се задържиш там? Какво е да си кучка в работата и в живота и триумфираш ли накрая?

Пикантните истории са само любопитната част от книгата. Голямата тема в този скандален роман е любовта. Но не онази сладката, подредена и идеална любов, а онази, която идва внезапно и те зашеметява. Любовта, която те обсебва и не ти дава покой. Любовта, която те разрушава. Това е  и разказ за един мъж, който подчинява и владее до степен, че жената до него загубва себе си.

В търсене на щастието и любовта героините задават вечните въпроси – съществуват ли сродните души? И каква е тяхната мисия – да бъдат до теб за цял живот? Да те научат на нещо? Или да се появят внезапно, да те наранят и разтърсят и да си тръгнат? Какво искат мъжете – как да общуваме с тях и как да ги разберем?

Отговорите на тези и много други въпроси търси Венета Райкова в дебютния си роман „Триумфът на кучките“. А в отговорите, в размислите и в историите на героините всяка жена ще открие нещо от себе си или за себе си. Защото в крайна сметка, оказва се, животът на скандалните и известните не е толкова различен от този на хората извън светлините на прожекторите.

Премиерата на „Триумфът на кучките“ ще се състои на 8 март 2016 г. от 18,30 ч. в Книжен център „Гринуич“.

 

◊ ЗА АВТОРА

Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през 1992 г. като водещ в БНТ на предаването „Цветовете на нощта“ и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас – в. „Хайлайф“. Същата година печели първия конкурс „Мини мис България“. През 2004 г. става автор и водещ на първия телевизионен таблоид „Горещо“, който се излъчва успешно повече от десет години. През последната година е водещ и продуцент на следобедното всекидневно шоу „Дневникът на Венета“.

Носител на престижни награди като „Жена на годината“ и „Мис ТВ Чар“ и т.н.

Завършила е право и икономика.

 


Автор: Изд. Ентусиаст
04.03.2016 г. 13:58
Посетено: 2005
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/23023-izd-entusiast-predstavya-triumfat-na-kuchkite-ot-veneta-raykova