Издания / премиери

Премиера на "Обичам те, любов"

Катя Кремзер кани влюбените на две свои четения

Премиера на "Обичам те, любов"


◊ ПОКАНА

На 13 февруари (събота) от 13 ч. в книжарница "Буктрейдинг" - МОЛ "България" в София - поетесата Катя Кремзер ще се срещне с почитателите на любовната поезия, за да им поднесе един очарователен лиричен букет от стихотворения за Празника на любовта - 14 февруари.

Освен това, два дена по-рано - на 11 февруари от 18 ч. тя гостува в Стара Загора, където в Регионалната библиотека ще изнесе рецитал по стихове от новата си книга "Обичам те, любов" (изд. "Лъчезар Минчев").


За непосветените ще кажем, че през последната година Катя Кремзер набира популярност в социалните мрежи, където има стотици фенове. Стиховете й са достъпни, силно емоционални и въздействащи с искреност, мелодика, неочаквани обрати на мисълта.

Тя е инженер по професия и разделя в бита си две обожавани от нея територии – София и Виена. Но истинската душевна територия за нея е поезията. Под редакторството на Маргарита Петкова през есента на 2015 г. излезе първата ѝ поетична книга „Обичам те, любов” (ИК „Лъчезар Минчев”). Пред 14 февруари поетесата отново пристига в родната страна. Какво по-хубаво от поетичен рецитал, с който да изненадаш любимия човек! Затова ще се погрижи Катя Кремзер, която отново ще ни потопи в „Невъзможната любов”, в „Любов по здрач”, в „Обичаш ли?”, за да каже на всички: „Не наранявай любовта…” 
 
Любов по здрач, с цвета на залез,
студено вино във леда…
Такъв те искам, неподправен,
потаен и необуздан…

Автор:
Анжела Димчева
Публикация:
09.02.2016 г. 13:40
Посетено:
2419
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/22878-premiera-na-obicham-te-lyubov