Издания / премиери

Премиера на две книги от млади таланти в Пловдив

На 10 ноември 2015 г., от 18.00 часа в читалище „Христо Г. Данов”

Премиера на две книги от млади таланти в Пловдив


◊ ПОКАНА

Фондация „Огънят на Орфей” и фондация „Стоил Куцев-Даскала” Ви канят на 10.XI.2015 г., от 18.00 часа в читалище „Христо Г. Данов” – гр. Пловдив, за да станете част от премиерата на „Искри човечност” – книга с разкази на младия писател Иван Русланов, както и на литературния сборник „Словото на младите”, който съдържа творби, наградени в едноименния национален конкурс.
  
Иван Русланов, носител на Първа награда, и млади литературни таланти от цялата страна, отличени в Националния конкурс „Словото на младите”, ще представят своето творчество, издадено по проект „Словото на младите” (финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 г. – 2014 г.).

Участие в премиерата ще вземат още отличени млади музикални дарования и художници от НХГ „Цанко Лавренов” – гр. Пловдив (с техни авторски илюстрации, включени в сборника).

Скъпи пловдивчани и гости на града, елате да чуете, видите и съпреживеете създаденото от тези млади хора изкуство!, канят организаторите.



Автор:
Катя Стайкова
Публикация:
10.11.2015 г. 13:49
Етикети:
Посетено:
877
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/22318-premiera-na-dve-knigi-ot-mladi-talanti-v-plovdiv