Издания / премиери

Представяне на книгата „Живот като едно прекрасно шоу“ от Тереза Панова-Шафай

Първа част на невероятната история на артистичната фамилия Панови

Представяне на книгата „Живот като едно прекрасно шоу“ от Тереза Панова-Шафай


◊ ПОКАНА

Библиотека „Родина“ – Стара Загора
и издателство „Делакорт“
представят

„Живот като едно прекрасно шоу“ от Тереза Панова-Шафай


Книгата е първа част на невероятната история на артистичната фамилия Панови. Историята на Тереза Панова-Шафай е уникална. Тя израства в една от най-прочутите фамилии на въздушни гимнастици в света – трупа Панови – създадена от баща ѝ Никола Панов, сред екзотични животни, своенравни артисти и умопомрачителни изяви на цирковата арена. Опознава свят, до който могат да се докоснат единици – свят, който има и своята тъмна страна и я изправя пред непреодолими препятствия. Но колкото невероятен е животът ѝ, толкова по-невероятни са отговорите ѝ на житейските предизвикателства.


Повече за книгата и живота на Тереза Панова-Шафай от самата нея -
на 6 октомври 2015 г. (вторник) от 18:00 часа
в Арт-фоайе - Радио Стара Загора

Книгата представя Драгомир Драганов.

Очакваме Ви!


* * *

„Погълнах книгата на един дъх. Изключителна история за една силна жена, написана от силна авторка. История, спомени, описани с прости думи, но силно въздействащи. Какъв живот! Увлечени сме от водовъртежа на един чужд за нас свят. Сблъскваме се с бурни чувства и акробатична страст, приятелства, останали непокътнати във времето, семейство, което няма нищо общо с общоприетите представи, силно развито чувство за общност и постоянна битка да бъдеш най-добър сред най-добрите. А през цялата книга минава силната воля на Тереза да възприемем живота й „като едно прекрасно шоу“. С нетърпение очаквам продължението.”  
Клаудия Медур


„Книга, която те грабва, разказана с живописен език, чрез който усещаме необикновения живот на една артистична фамилия. Книга, която трябва да се прочете на всяка цена. С нетърпение чакам продължението.”    
Д-р Бербел Ренц

_______________________

• Събитието се отлага!


Представянето на книгата „Живот като едно прекрасно шоу“ от Тереза Панова-Шафай се отлага за неопределено време поради заболяване на автора.

06.10.2015
Библиотека "Родина", Стара Загора

Автор:
Библиотека "Родина", Стара Загора
Публикация:
03.10.2015 г. 12:06
Етикети:
Стара Загорапредставяне на книга
Драгомир Драганов
Живот като едно прекрасно шоу
издателство Делакорд
Тереза Панова-Шафай
Посетено:
985
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/22052-predstavyane-na-knigata-zhivot-kato-edno-prekrasno-shou-ot-tereza-panova-shafay