Издания / премиери

Премиера на "Малката книга" от Георги Мерджанов

Началото на едно епично фентъзи пътешествие в София

Премиера на "Малката книга" от Георги Мерджанов


◊ ПОКАНА

Издателство "Nest Press" има удоволствието да ви покани на представянето на дебютния роман на Георги Мерджанов „Малката книга“: четене, среща-автограф с автора и много музика!

Събитието ще се проведе в добро настроение и с добро вино под звуците на любими jazz мелодии и swing аранжименти, с участието на: "G Baby" - Джорджия Павлова (глас) и Иван Стилианов (китара).

Очакваме Ви!

Къде: Фоайе Кино "Влайкова"

Кога: 30.09. (сряда)

Час: 19:30

 

◊ ЗА АВТОРА И КНИГАТА

Георги Мерджанов (1979) е български сценарист и драматург. Анимационните филми по негови сценарии са носители на български и международни награди, а куклените му пиеси са добре познати на театралната публика. „Малката книга“ е дебютният му роман.

„Малката книга“ на Георги Мерджанов е епично фентъзи пътешествие, в което има всичко – любов, смърт, драматични обрати, изпълзели от преизподнята създания и богини, продаващи маслини на пазара. Въображението на автора ще ви потопи със смях и тъга в черните сенки на софийските потайности, след което ще ви изстреля право нагоре в зелените градини на Едем, ще ви люшка напред-назад в минало и настояще, между възможно и невъзможно. Затваряйки последната страница, ще се почувствате все едно някой е повдигнал за малко завесата на живота, толкова колкото да си кажете: „Аха! Значи за това било всичко!”


* * *

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/malkatakniga

"Малката книга" е реализирана с финансовата подкрепа на Столична програма "Култура" 2015.

Автор:
Нина Михайлова
Публикация:
27.09.2015 г. 13:27
Посетено:
2860
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/22013-premiera-na-malkata-kniga-ot-georgi-merdzhanov