Издания / премиери

Премиера на книгата "Мисия Татко" от Симеон Колев и Жюстин Томс

9 юли, 18:30 ч., книжарница "Сиела", Ректората

Премиера на книгата "Мисия Татко" от Симеон Колев и Жюстин Томс


◊ ПОКАНА

На 9 юли, от 18:30 ч. в книжарница "Сиела" (подлеза на Ректората) ще се състои премиерата на книгата "Мисия Татко" от Симеон Колев и Жюстин Томс.

Издателство "Сиела", Симеон Колев и Жюстин Томс ви канят на разговор за позитивното родителство, в който да споделите вашите мисли, забавни и мъдри, а защо не и своите поучителни истории от ежедневието.


Симо и Жюстин сядат да опишат забавни и мъдри, смешни и може би поучителни истории от днешния ден, с които да вдъхновят татковците за по-позитивно родителство.

„Чудовища в гардероба“, „Ама защо се напишках?“, „Няма по-лесно от намирането на кубичен обем“, „Заклатило се зъбчето“, „Искам китара. Изкарай си пари и си я купи“ и т.н. са само част от всички случки и истории, целящи да вдъхновят модерния родител в неговото сложно, забързано ежедневие.

Разказани са истински истории от живота на двамата медийно популярни автори, допълнени са от мъдри мисли на велики личности за родителството, смешки и вицове за бащинството. Своя опит са споделили някои от най-популярните млади български родители; представени са класации за топ книги, филми, песни и сайтове за деца

 
За кого е тази книга?

· За теб, ако вече са ти сервирали новината, че скоро ще ставаш татко.
· И за теб, който вече сменяш памперси, и си задаваш странни въпроси за бъдещето.
· И за теб, който вече тичаш след велосипеда с помощни колела и усещаш порива, че искаш да си по-добър баща.
· И за теб, който знаеш всичко за бащинството, защото вече си го отиграл веднъж, но някак ти се иска да си една идея по-подготвен за втория път.

 

Автор: Изд. Сиела
07.07.2015 г. 17:15
Посетено: 867
Етикети: Жюстин Томс, премиера на книга, издателство Сиела, Симеон Колев, Мисия татко
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/21730-premiera-na-knigata-misiya-tatko-ot-simeon-kolev-i-zhyustin-toms