Издания / премиери

Представяне на книгата "Течна дружба 3" от Иво Инджев

17 април, 18.30 ч., Камерна зала "България"

Представяне на книгата "Течна дружба 3" от Иво Инджев


◊ ПОКАНА

Издателство Сиела и Иво Инджев

ви канят на представяне на новата му книга "Течна дружба 3".

На 17.04. от 18.30 ч., Камерна зала "България", ул. "Георги Бенковски" 1.

За вас ще пеят "Bella Voce" и приятели.


◊ ЗА КНИГАТА

Течна дружба 3: Руските хибридни войни
(руските хибридни войни против България и българите през вековете)
Иво Инджев


Какво е „хибридна война" и води ли я Русия срещу България?

Лъжата, че Русия е освободила България, втълпена на българите, е веригата, с която българите са закотвени пропагандно и днес на европейското дъно, разчекнати между естествените си европейски стремежи и лъжите за свободата, която ни била донесла най-мракобесната империя в Европа през XIX век.

Постоянното натякване, че свободата ни е била „донесена" или „подарена" дори, е сред униженията, които подклаждат като отрова българските комплекси, употребявани за нуждите на руското доминиране в съзнанието на българите.

Днешните слуги на Путин в България, които се провалиха в мисията си да служат на СССР заедно с разпадането на съветската империя, имат задачата да възродят старата руска хибридна война срещу България под формата на „православно-славянска" прослава на евразийската мутация на старите руски имперски домогвания за величие чрез претопяване на цели народи.

В „Течна дружба 3" читателят ще намери многобройни документални доказателства, че Русия води такава война срещу България и българите от векове.

Тази книга е средство за законна самоотбрана срещу агресията на вековните лъжи, които задушават истината за злините, причинени от Русия на България и българите през вековете. За „добрините“, за които се изисква да се кланяме и благодарим вечно, са създадени тонове книги, филми и прочее огромна по обем пропагандна продукция. Желаещите да намерят „другата гледна точка“ са свободни да се обърнат към учебниците по история, библиотеките и медийните архиви, в които има несметни количества от нея.


В „Течна дружба 3“ до темата за днешните лъжи и фалшификации на проруската пропаганда в България читателят ще стигне по хронологичната стълба назад в историята.
      

Автор: Изд. Сиела
15.04.2015 г. 16:20
Посетено: 1275
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/21223-predstavyane-na-knigata-techna-druzhba-3-ot-ivo-indzhev