Издания / премиери

Премиера на "Книга за Пътя" от Бернар Вербер

Книга за надеждата, за освобождаването на сетивата и за духовното пътешествие към себе си и другите

Премиера на "Книга за Пътя" от Бернар Вербер


◊ ПОКАНА ЗА ПРЕМИЕРА

"Книга за Пътя" от Бернар Вербер

Чуваш ли гласа на книгата?

Имаме удоволствието дa ти представим една книга за надеждата, за освобождаването на сетивата и за духовното пътешествие към себе си и другите.

Не се безпокой, това не е езотерична или свещена книга. Oще по-малко e книга, която цели да те привлече в секта, политическа партия, групировка или философско течение. Наречи я уникален интерактивен експеримент или фин тласък към искреност в разговора със света. Наречи я ключ към неизбродимите хоризонти на духа.

„Книга за Пътя” ще ти напомни, че истинските бунтовници са иноваторите! Защото твоят мозък е единствената територия, която заслужава да бъде превзета. 
 
С нейна помощ ще посетиш колекцията мъчителни спомени, които си се опитал да забравиш, но вече не се страхуваш да погледнеш в очите. Униженията. Несправедливостите. Предателствата. Ще разбереш защо и как си реагирал навремето и дали е било възможно да постъпиш по-добре. Ще си запишеш сценариите на провал и хладнокръвно, научно и безпристрастно ще анализираш грешките си. И ще си простиш.

„Книга за Пътя” ще накара тялото ти да се отпусне и да полети в компанията на безценни късчета мъдрост. Накрая ще разбереш, че тази книжка носи изключителна сила, но изключителни дела можеш да извършиш само ТИ.

Ела и чуй гласа на книгата на 26 февруари от 19:00 часа във Френския културен институт на пл. „Славейков” 3 в София!

Защото никой никога не може да заеме твоето място.



Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
24.02.2015 г. 14:41
Етикети:
издателство КолибриПремиера
Бернар Вербер
Книга за Пътя
Посетено:
1155
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/20900-premiera-na-kniga-za-patya-ot-bernar-verber