Издания / премиери

Премиера на "Спирала на мълчанието" от Милен Миланов

Сборник с разкази, част от поредицата „Срещу времето“

Премиера на "Спирала на мълчанието" от Милен Миланов


◊ ПОКАНА

Издателство "Изток-Запад" и Милен Миланов
ви канят на

премиерата на "Спирала на мълчанието"
(Сборник разкази)

На 19 февруари (четвъртък), 18:00 часа,
Ориндж център (ул. "Граф Игнатиев" 18).


"Спирала на мълчанието" от Милен Миланов е сборник от единадесет увлекателни разкази, в които читателят се среща с изконните въпроси за сблъсъка на мечтата и действителността, страховете и надеждата, болката и любовта. Добре дошли в света на съвременния човек!

"Спирала на мълчанието" от Милен Миланов е силна книга с разкази за човека, търсещ себе си в днешния свят. Написани на добър език, без излишни думи, с тънка ирония и много разбиране към болките и надеждите на героите, разказите на Миланов са отличен избор за всеки ценител на добрата българска литература.


Милен Миланов е роден в Перник през 1990 г., но по-голямата част от живота си прекарва на Южното Черноморие. Живее в София; завършил е програмата по египтология в Нов Български университет, а университетските му занимания го изпращат на археологически проучвания както в България, така и в Република Тува (въпреки масовата заблуда, че в Сибир се ходи единствено против волята ти). Дебютният му сборник с разкази „Бибоп от Хенри“ (АРС, Благоевград) е отличен с със специална награда в раздел „Проза“ на Националния конкурс за дебютна литература „Южна пролет“ през 2011 година. Настоящият сборник с разкази е втората му книга.

„Спирала на мълчанието“ е част от поредицата „Срещу времето“, с водещ редактор проф. Георги Каприев. Част от нея са още романите „Кирил и Хипатия“ на отец Николай Петков, „Синестезия“ на Диана Петрова, „Византия“ на Николай Табаков, и изследванията „Забравената наука“ на Тодор П. Тодоров и „В търсене на Константинопол“ на Сергей Иванов.

Автор: Изд. Изток-Запад
18.02.2015 г. 16:44
Посетено: 1631
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/20878-premiera-na-spirala-na-malchanieto-ot-milen-milanov