Издания / премиери

Премиера с фотоизложба на новата книга-албум "България - природа, човек, цивилизации"

Луксозно двуезично издание с 880 цветни фотографии и текстове по 192 теми

Премиера с фотоизложба на новата книга-албум "България - природа, човек, цивилизации"


◊ ПОКАНА

Издателство Сиела и VIVACOM Art Hall
представят
книгата и съпътстващата я фотографската изложба „България - природа, човек, цивилизации“ на авторите Румяна Николова и Николай Генов.



Новата луксозна книга-албум „България – природа, човек, цивилизации“ на двамата именити творци няма конкуренция не само по своята всеобхватност, но и по качество. С 880 цветни фотографии и текстове по 192 теми, разкриващи природното, историческото и културното богатство на земята ни, тя ще е необходимост и гордост за българския дом. Изданието е двуезично – на български и английски език, и това го прави ценен подарък и за приятели и партньори зад граница.

Румяна Николова и Николай Генов са познати от десетте им книги, в които са събрали своите пътища из четири континента. Пристрастени неизлечимо към пътуването, те се стараят да заразят колкото може повече хора с вируса на любопитството към света. Убедени са, че на път тръгва най-добрата част от човека – неспокойната, освободената от капаните на бита, отворената за различното и непознатото, жадната за ново знание и за висок полет.

• Официалното откриване на изложбата е на 12 февруари от 19:00 часа във VIVACOM Art Hall (ул. "Ген. Гурко" 4)

Със специалното участие на неповторимата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев.


Очакваме ви!

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
11.02.2015 г. 17:05
Посетено:
2707
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/20825-premiera-s-fotoizlozhba-na-novata-kniga-album-balgariya-priroda-chovek-tsivilizatsii