Издания / премиери

Премиера на "Животът е вкусен" от Ути Бъчваров

101 бързи, лесни и вкусни рецепти от сезон 2014 г.

Премиера на "Животът е вкусен" от Ути Бъчваров


◊ ПОКАНА

Премиера на "Животът е вкусен" от Ути Бъчваров

на 29.11., събота, от 12 ч., в Mall of Sofia, бул. "Стамболийски" 101


Любимото ястие е храна за тялото и душата. Приготвянето на традиционна българска трапеза е емоция и за домакина, и за гостите. „Животът е вкусен с Ути Бъчваров и Fibank” е един проект, зад който Fibank (Първа инвестиционна банка) застана, вярна на традициите си да подкрепя българското.

С книгата, която държите в ръцете си, ще отворите вратите на Вашия дом за рецептите и емоциите, които щастливи новодомци споделиха в национален ефир в предаването на Ути Бъчваров. Домашният уют, атмосферата, щастливото семейство и най-близките ни и любими хора са непреходните ценности в нашия живот, които са смисълът на ежедневието ни.

Празнувайте, веселете се с близки и добавяйте по щипка любим вкус в живота си всеки ден!


◊ ОТ АВТОРА

„Животът е вкусен“ — много по-съдържателен синоним на все по-отегчаващото ни напоследък „да мислим позитивно“. Философия, предмет, който трябва да се изучава в училище, да бъде семеен завет и традиция. Най-важното е да споделяш това усещане с приятели, защото когато си сам, „животът е...“.

Именно това правя всяка събота от ефира на БНТ – опитвам се да намеря един от хилядите начини човек да бъде усмихнат!

Новодомските партита са още една моя сбъдната мечта! Благодарение на Fibank направихме много хора щастливи. Хора, които бяха взели в свои ръце живота си и свободата да го направят „вкусен“, вземайки решението да имат свой собствен дом. Те отваряха вратите на новите си жилища и заедно с екипа ми за „бързо кулинарно реагиране“ изпълнявахме малки и големи кулинарни желания, по време на които с роднини и приятели вдигахме наздравици за „новодомците“.

Ние, българите, обичаме трапезата и тя е в сърцето на всяка една къща, затова в тази книга Ви предлагам 101 бързи, лесни и вкусни рецепти от сезон 2014 г., за да имаме повече време за самите нас.

Заслужава си!

Ваш Ути





Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
26.11.2014 г. 14:10
Етикети:
издателство Сиелапремиера
Fibank
Ути Бъчваров
Животът е вкусен
Посетено:
1591
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/20402-premiera-na-zhivotat-e-vkusen-ot-uti-bachvarov